reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

kasiu: wiem ze juz obawiacie si enajgorszego, bo jak tu miec dobre mysli jak lekarz eciagle was doluja. ale jestem pewna ze to na pewno nie jest przyczyna az tak powazna, moze to tylko kolejny etap rozwoju ??
glowa do gory, dopoki nikt wam nie powie na pewno, to nie martwcie sie. bo to udziela sie Piotrusiowi i moze tez dlatego jest taki nerwowy

reklama
Kasiu nie zalamuj sie to w ogole moze byc cos innego tak jak napisala magda ze to moze byc taki etap w rozwoju gdzies czytalam ze dzieci od 7-8 miesiaca zaczynaja snić i to jest dla nich taka nowa rzecz ze zaczynaja sie budzic w nocy wiec glowka do gory napewno bedzie dobrze.

Maggusia ja sie solidaryzuje z tobą:sick: :sick: ....tez mnie cos dopadło .no a patryk to juz od tygodnia lekko przeziebiony :-( :-( ......dodatkowo przez sobote niedziele i poniedzialek byl tragicznie marudny z powodu zabkow..........
przesylam ci wirtualne usciski :tak: :tak: :tak: w naszej wspólnej niedoli:-)

Załączniki

• smileyhug_12604[1].gif
    smileyhug_12604[1].gif
    16,8 KB · Wyświetleń: 89
  • uscisk.gif
    uscisk.gif
    18,3 KB · Wyświetleń: 130
Kasiu trzymaj się to na pewnonie epi!!! Mój młody też jak budzi się w nocy to drze się tak jakgdyby go ze skóry obdzierano i ciężko go uspokoic ale sądze że to nie jest choroba tylko sen przy dniu pełnym wrażeń a jak dziecko inaczej ma oznajmić że coś go przestraszyło że jest mu źle??? Kasiu to na pewno nic poważnego!!!!

Tereska zycze zdroweczka wam!:tak:

Aqua dzieki:-)

Wiecie dopadly mnie az dreszcze ciagle siedze przy grzejniku a nerki tak mnie zaczynaja bolec i brzuch normlanie to przeziebienie mnie rozklada:-(

reklama
dzięujemy dziewczynki, nie chcieliśy Wam zawracać głów.ja chyba tę pracę odpuszczę - co prawda w czwartek jadętam - ale praca w godzinach 9-17, więc calusieńki dzień wycięty z życiorysu

Do góry