catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Kasiu, trzymaj się i nie daj się złym myślom!!! Dopóki tego nie potwierdzicie nie powinnaś się zamartwiać! Wiem, że to łatwo mówić, ale MUSISZ być dobrej myśli!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to u nas na odwrot calkiem- Ola coraz dluzej sie przytulai to nie tylko przed wieczornym spaniem (40 minut do godziny), ale rowniez w dzien- spi tylko jesli ma cycusia obok, jak wstane to od razu sie budzi i protestuje ;-)
Ale w sumie ja lubie tak sie poprzytulac![]()
Katerek Alex w koncu przechodzi -mam nadzieje ze powiklan zadnych nie ma -a tak a propo jakie sa objawy zapalenia ucha?? ~I poznac ze akurat niunie ucho boli??
![]()
a ja złapałam totalnego doła. przerosło mnie znowu wszystko
wieczorkiem podjechaliśmy do pediatry, bo nie podobało mi się to nocne budzenie Piotrka z histerycznym płaczem. lekarz pooglądał go na wszelakie strony. poweidział, że może być to od tego, że ma problemy z kupą, ale on nie siądzi, że to to. no i powiedział coś czego nie chciałam usłyszeć - że to mogą być bezdechy, że Piotrek sam sie wybudza i nie umie zaczerpnąc powietrza i dlatego się tak histerycznie drze, że go uspokić nie można niekiedy przez 10-15 minut. że te wybudzenia sąw godzinach kiedy wcześniej właczał się monitor. dzwoniłam do neuro - kazała to pobserwować , a w razie czego to znowu Kraków. że to jednak może być na podłożu epi.
mam dość, to mnie przeraasta.
moze jakies sny ...........albo sie boi byc sam .......