catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Kasiu, trzymaj się i nie daj się złym myślom!!! Dopóki tego nie potwierdzicie nie powinnaś się zamartwiać! Wiem, że to łatwo mówić, ale MUSISZ być dobrej myśli!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to u nas na odwrot calkiem- Ola coraz dluzej sie przytulai to nie tylko przed wieczornym spaniem (40 minut do godziny), ale rowniez w dzien- spi tylko jesli ma cycusia obok, jak wstane to od razu sie budzi i protestuje ;-)
Ale w sumie ja lubie tak sie poprzytulac![]()
Katerek Alex w koncu przechodzi -mam nadzieje ze powiklan zadnych nie ma -a tak a propo jakie sa objawy zapalenia ucha?? ~I poznac ze akurat niunie ucho boli??
![]()
a ja złapałam totalnego doła. przerosło mnie znowu wszystko
wieczorkiem podjechaliśmy do pediatry, bo nie podobało mi się to nocne budzenie Piotrka z histerycznym płaczem. lekarz pooglądał go na wszelakie strony. poweidział, że może być to od tego, że ma problemy z kupą, ale on nie siądzi, że to to. no i powiedział coś czego nie chciałam usłyszeć - że to mogą być bezdechy, że Piotrek sam sie wybudza i nie umie zaczerpnąc powietrza i dlatego się tak histerycznie drze, że go uspokić nie można niekiedy przez 10-15 minut. że te wybudzenia sąw godzinach kiedy wcześniej właczał się monitor. dzwoniłam do neuro - kazała to pobserwować , a w razie czego to znowu Kraków. że to jednak może być na podłożu epi.
mam dość, to mnie przeraasta.
moze jakies sny ...........albo sie boi byc sam .......