reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Kasiu, trzymaj się i nie daj się złym myślom!!! Dopóki tego nie potwierdzicie nie powinnaś się zamartwiać! Wiem, że to łatwo mówić, ale MUSISZ być dobrej myśli!!!
przytul.gif

reklama
to u nas na odwrot calkiem- Ola coraz dluzej sie przytula :) i to nie tylko przed wieczornym spaniem (40 minut do godziny), ale rowniez w dzien- spi tylko jesli ma cycusia obok, jak wstane to od razu sie budzi i protestuje ;-)
Ale w sumie ja lubie tak sie poprzytulac:tak:

u nas identycznie!!! :) muszę być obok, agata zarzuca na mnie nóżki (jestem jej podnóżkiem hihihi), wtula się twarzyczką we mnie, rączkami chwyta się bluzki i tak śpi - uwieleeeeeelbiam to, mój mąż też (bo do męża Agatka też się zaczęła tulić)

Kasiu76 wiem, że łatwo jest pisac, ale staraj się nie denerwować, bo to źle wpłynie na Piotrusia, ja jestem dobrej myśli, trzymam za maluszka kciuki, on na pewno jest zdrowy!!!!!!!! nie wierzę w żadne epilepsje!!!!!! zobaczysz, że tak będzie!!!!

Katerek Alex w koncu przechodzi -mam nadzieje ze powiklan zadnych nie ma -a tak a propo jakie sa objawy zapalenia ucha?? ~I poznac ze akurat niunie ucho boli??
:confused:

fioolka .......o ile dobrze sie orientuje to gdyby twoja dzidzia miala zapalenie ucha .....to napewno bys to zauwazyla ...........niunia by caly czas pocierala o uszko ...nie dawala sobie dotknac uszka no i oczywiscie by plakala.........
to jest taki bol ze napewno bys nie dala rady tego nie zauwazyc ..............wiem bo kiedys to przechodzilam ........

a ja złapałam totalnego doła. przerosło mnie znowu wszystko

wieczorkiem podjechaliśmy do pediatry, bo nie podobało mi się to nocne budzenie Piotrka z histerycznym płaczem. lekarz pooglądał go na wszelakie strony. poweidział, że może być to od tego, że ma problemy z kupą, ale on nie siądzi, że to to. no i powiedział coś czego nie chciałam usłyszeć - że to mogą być bezdechy, że Piotrek sam sie wybudza i nie umie zaczerpnąc powietrza i dlatego się tak histerycznie drze, że go uspokić nie można niekiedy przez 10-15 minut. że te wybudzenia sąw godzinach kiedy wcześniej właczał się monitor. dzwoniłam do neuro - kazała to pobserwować , a w razie czego to znowu Kraków. że to jednak może być na podłożu epi.
mam dość, to mnie przeraasta.

kaśka76.............a oserwowalas twojego malca jak spi ..........widac ze nie moze zlapac tchu jak sie budzi????
bo u nas tez zawsze patryk sie przebudza z mega placzem...i ja tez nie wiem co jest tego powodem................:confused: :confused:moze jakies sny ...........albo sie boi byc sam .......
kasia trzymaj sie ---napewno bedzie dobrze

Wszyscy u nas przeziebieni :-(
Brian ma mega kaszel i ciagle kicha.
Ja obudzilam sie dzis z zapaleniem krtani i cos pobolewa mnie ucho a moj M ma goraczke i boli go gardlo.
Oby Brian byl spokojny bo normlanie dziewczyny nie mam sil dzis na nic:baffled:

reklama
Kaska czasem lekarze sobie gdybaja i nie zdaja sobie sprawy ze takim gdybaniem doprowadzaja do oblednego strachu rodzicow a pozniej okazuje sie wszystko jest ok tylko oni tak podejrzewali... :-( Trzymaj sie dla malego !! obserwuj go i nie zalamuj sie , wszystko bedzie dobrze.

Maggusia duzo zdrowka, u nas juz po chorobach :happy:

Ja wczoraj wyszlam z Selinka na spacer ona zaraz usnala i strasznie lunelo, nie chcialam jej budzic wiec wnioslam ja z wozkiem do domu i postawilam na tarasie i spala prawie 2 godziny, tylko mnie dzisiaj strasznie plecy bola bo Selinka w wozku to ok 25 kg i mimo ze miezskamy na pierwszym pietrze niezle to odczulam :-(
Dzisiaj tez brzydka pogoda i pada wiec ululalam mala w wozku na tarasie i spi na dworze mimo ze deszczyk pada a ja mam chwile dla siebie :-)

Do góry