Emcia
Marcowa Mama '06
Ja tam trzymam sie swojego przekonania, ze dziecku nic nie bedzie jesli od czasu do czasu zostanie na jakis czas z kims zaufanym i znanym np. z dzaiadkami. My juz 2 razy zostawialismy Elle. Raz na 2 a raz na 3 noce i nie bylo zadnego problemu i wybaczcie, ale watpliwe wydaje mi sie iz uczynilam jej krzywde na cale zycie i ze bedzie miala problemy w zwiazkach z innymi ludzmi. Wg. mnie jest dokladnie odwrotnie - warto kochac i czekac, bo mama zawsze wraca....
A nam jako rodzicom, ktorzy poswiecaja swe zycie prawie w 100% dziecku tez sie nalezy troche wytchnienia... W sierpniu na potwierdzenie tego wyjezdzamy na 5 dni do Wloch na wesele znajomych... Ciekawe czy pojdziemy za to do piekla??

A nam jako rodzicom, ktorzy poswiecaja swe zycie prawie w 100% dziecku tez sie nalezy troche wytchnienia... W sierpniu na potwierdzenie tego wyjezdzamy na 5 dni do Wloch na wesele znajomych... Ciekawe czy pojdziemy za to do piekla??

Dostałam mocniejszy antybiotyk. Ten od internisty był za słaby, stąd brak poprawy. Po wieczornej dawce jest już nieco lepiej, przynajmniej nie wstrzymuję przełykania.