reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Dell jest dobry bardzo dobry....w poprzedniej firmie miałam tylko Della sprzęt

Azik jak chcesz ja mam ten swój poprzedni bardzo dobry płaski monitor ale kuper z tyłu ma jest to też LG Flatron jak chcesz prześle Ci foty jesli będziesz zainteresowana za jakąś symboliczną kwote moge Ci go sprzedać:tak:ten stary wyminilismy bo był dla nas za duży...ale jest sprawny w pełni .

reklama
jak tam dziewczyny po pięknym słonecznym weekendzie ?

ja przyznam, że kocham weekendy:-) prawie cały dzień na dworze, na budowie albo na placu zabaw - my padnięci a Maks chodzi jak nakręcony

no i w końcu inauguracja sezonu rowerowego - Maks dostał kask i fotelik no i jeździmy - wyprawy rowerowe bardzo mu się podbają, poważnie rozgąda się spd kasku, ale najbardziej podobają mu się ... place zabaw, do których na końcu dojeżdżamy;-)

My dzis caly dzien na dworze. W japonskich ogrodach i stadzie ogierow. Tu w Kildare sa piekne ogrody (rosliny i kwiaty tak piekne, ze zapiera dech w piersiach) i razem z nimi narodowe stado ogierow. Oprocz nich sa tez klacze, ktore wlasmie na wiosne sie ozrebily i podziwialismy malenstwa hasajace po padokach!:-) Ella byla zachwycona! Hitem jednak byly malenkie kucyki Falabella, ktore byly takiego wzrostu jak ona i czula widocznie jak " rowny z rownym":-D:-D:-D Bardzo lubie tam chodzic....:tak:
Niestety wizyta mojej mamy dobiega konca i we wtorek wraca do domu... Byla 5 tygodni, a mimo wszystko jednak za malo...:-(

no my tez mielismy dosc aktywny weekend...
renont kuchni u tesciow :eek::baffled:
tesciowa wymyslila malowanie dobry synek pojechal pomoc, a ze nie chcialam przesiedziec calego week. w domu to bylismy tam z nim :cool2: no i teraz jestem troche niewyspana :sick:;-)

bosz..jak czytam, ile przebywacie ze swoimi maluchami na dworze, to az zazdrość mnie zrzera, u nas max to 3h, pod warunkiem,że jagodziak się zdrzemnie, ona to wogóle całkowicie nie wózkowa, chodzić po asfalcie sięe boi, poza tym buty traktuje jako zło konieczne, bo ciężko sie w nich chodzi na ukochanych paluszkach, jedyna nadworna atrakcja to zapieprzanie na czworakach po terenach przydomowych(oczywiście, ku ogólnej sensacji, mamusia robi to samo, a co;-))i dotykanie wszystkich samochodów na parkingu:szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry