Marlenka
Marcowa Mama 2006
A ja od kilku dni mam niesamowity ból w przełyku. Byłam wczoraj u internisty, dostałam antybiotyk, ale nie widzę poprawy. Nie pomagają żadne tabletki do ssania. Dodatkowo muszę zażywać tabletki przeciwbólowe, ale one też nie pomagają. Rozdzierający ból czuję przy każdym przełykaniu.
Lekarka mnie zbadała i stwierdziła, że mam tylko lekko zaczerwienione gardło. Mam jeszcze wybrać się do endokrynologa zbadać tarczycę - wydaje się powiększona (wizyta za miesiąc
). Stresuję się, bo moja siostra w zeszłym roku miała usuniętą tarczycę ze zmianami nowotworowymi. Mówiła, że jej tak strasznie nie bolało.
Już sama nie wiem, mam kłębowisko myśli i normalnie nie mam siły, a od poniedziałku zaczynam masaże na dyskopatię (kręgosłup).
Lekarka mnie zbadała i stwierdziła, że mam tylko lekko zaczerwienione gardło. Mam jeszcze wybrać się do endokrynologa zbadać tarczycę - wydaje się powiększona (wizyta za miesiąc
). Stresuję się, bo moja siostra w zeszłym roku miała usuniętą tarczycę ze zmianami nowotworowymi. Mówiła, że jej tak strasznie nie bolało.Już sama nie wiem, mam kłębowisko myśli i normalnie nie mam siły, a od poniedziałku zaczynam masaże na dyskopatię (kręgosłup).