reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

A ja od kilku dni mam niesamowity ból w przełyku. Byłam wczoraj u internisty, dostałam antybiotyk, ale nie widzę poprawy. Nie pomagają żadne tabletki do ssania. Dodatkowo muszę zażywać tabletki przeciwbólowe, ale one też nie pomagają. Rozdzierający ból czuję przy każdym przełykaniu.
Lekarka mnie zbadała i stwierdziła, że mam tylko lekko zaczerwienione gardło. Mam jeszcze wybrać się do endokrynologa zbadać tarczycę - wydaje się powiększona (wizyta za miesiąc :no:). Stresuję się, bo moja siostra w zeszłym roku miała usuniętą tarczycę ze zmianami nowotworowymi. Mówiła, że jej tak strasznie nie bolało.
Już sama nie wiem, mam kłębowisko myśli i normalnie nie mam siły, a od poniedziałku zaczynam masaże na dyskopatię (kręgosłup).

reklama
oj masaże...

przy podraznionym gardle, może tak bardzo boleć, nie myśl od razu o takich strasznych sprawach, jeden dzień na antybiotyk to jeszcze mało, jutro już powinno być lepiej :)

wracaj do zdrówka, szybko

Dzięki Azik za wsparcie. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej. Zmykam do spania - wtedy nie czuję przełykania i bólu:-(:sick:

Nawet nie wiem, jak wyglądają takie masaże. Czy to boli?? Mam wysunięte dwa dyski:szok:

ja mam dola - zrobiłam badania i byłam z nimi u gina - wyszły fatalne i szansa na drugiego dzidziola którego tak bardzo pragne mieć są znikome - od dzisiaj zaczeli mnie szprycować lekami hormonalnymi :-(

Aqua- kochana co się dzieje..:-(bardzo nam smutno co piszesz ale trzymamy kciuki zobaczysz wszystko się ulozy...a dzidzia tez bedzie zobaczysz..wirtualnie Cie ściskam i buziaki dla calej Waszej Trójeczki :-D:-D:-Dkuracja odniesie sukces

Aqua - przykro mi :( Ale nie trać wiary. Przecież medycyna w tej dziedzinie jest bardzo rozwinięta, mojej kolezance lekarze powiedzieli, że nigdy nie będzie miec dziecka, a zaszła w ciaże jeszcze przed swoim ślubem. Będzie dobrze, tylko musisz miec pozytywne nastawienie.

ja wierze w cuda bo z tego co mówią lekarze to Kubas jest jednym z nich
- mam pozytywne nastawienie i wierze, że się uda - a po leczeniu hormonalnym to może odraz jakieś bliźniaczki ;-)
kocham dzieci ponad wszystko i cale by mi to nie przeszkadzało.
Nawet nie wiecie jak strasznie się ciesze, że mam mojego Kubaska i jak ogromniaście go kocham bo jak teraz postawiliby mi taką diagnoze to chyba załamałabym się psychicznie.
jak narazie to wogóle nie mam owulacji - więc 10000% naturalna antykoncepcja

reklama
aqua!!!
bądź dobrej myśli!!!! moja bliska koleżanka miała problemy z jajnikami, 3x miała in vitro, 6x poroniła - lekarze mówili NIE MA SZANS na dziecko i co?! Ania odpuściła, wyciszyła się, pogodziła z losem i... zaszła w ciążę - bez wspomagaczy! a 14lat się męczyła!

i teraz ma śliczną zdrową córeczkę:-)

UDA cI SIę!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry