Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

magda mam podobna sytuację, cały czas słuszę,że wybrałam denny kierunek studiów,że zaprzepaściłam wiele swoich talentów,że teraz będę tylko słabym pedagogiem, a przecież ze swoimi zdolnościami mogłam osiągnąć wiele,że świat stał przede mną otworem, a ja tego nie wykorzystałam, w dodatku zrobiłam sobie dziecko będąc gówniarą i to w dodatku z facetem, którego oni szczerze niecierpią...

nawet nie wiecie jak mojemu Krzyśkowi i mi było przykro

- ale fajnych rzeczy się też nauczyłam - np. podrzucać potrawy na patelni, żeby się same obróciły
), zaczniesz w sklepie a stamtąd łatwiej będzie coś zmienić i szukać cczegoś nowego, jak interesują Cię prace biurowe - to próbuj w sądzie w sekretariatach - to naprawdę świetna praca dla kobiet z rodzinami i o co najważniejsze kończy się ją o 15:30
więc głowa do góry, i tak prawdziwego doświadczenia nabiera się w praktyce i w zasadzie dopiero w pracy człowiek uczy się zawodu