Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
widze ze kazda z nas ma "kolorowo" eh, do niczego to dorosle zycie, wszystko trzeba tylko "wyrywac" na sile, nic nie przychodzi ot tak :-(
iwosz: hmm, na to chyba nie ma wytlumaczenia... budowlancy mysla, ze jak wielu ludzi zwilo za granice to oni moga dyktowac warunki. otoz, nie moga ;-) bo jak ich potencjalni klienci sie wkurza to sami zaczna robic, wiec "fachowcy" beda bezrobotni hehe ;-)

:-)), ale wszystko dalej robie sama. Wiadomo ze mi tam pranie powiesi czy odkurzy czasem ale ja sobie z tym swietnie radze tylko mnie wkurza ze wlasnie najbardziej chcialabym choc raz uslyszec ze mam dzis wolne i ona robi obiad (bo juz mam dosc tego sterczenia przy garach) ale gdziez tam, ostatnio to mi sie cisnienie podnioslo bo nawet glupich schabowych nie chciala upiec bo ja mam to zrobic po swojemu bo ona ....nie wie. Niby jak sie schabowe smazy . No ale nie bede Wam tu o takich pierdolach.