• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Osinko trzymajcie się dzielnie wiem co to znaczy maraton chorobowy bo Kuba zawsze tak ma na jednym się nie kończy

my jutro jedziemy nad morze a Kuba jakiś niewyraźny dzisiaj - marudzi, beczy, jeść nie chce - boję się, że to znów gardło bo u niego takie są objawy - gorączki nie ma ale on raczej nie gorączkuje nawet przy anginie - więc czekam co dalej - może to znów zębiska albo brzusio bo nam się kupsztale rozregulowały ostatnio. I mam cykora z nim jechać a jak go tam coś dopadnie ??????????

Wszystkim chorującym szybkiego powrotu do zdrowia

Aqua ehh morze zazdroszcze. Znow bym sobie pojechala..........

Jestem przeszczesliwa bo zdalam egzamin. 28 osob zdalo w tym ja!!!!!!!! hura. Rok liczy ponad 120. Nie jest ze mna jeszcze tak zle.

reklama
Ja przeziebiona zarazilam sie od moich mezczyzn tylko ze u nich przeziebienie sie konczy:-) a u mnie zaczyna:eek:mam caly zatkany nos boli gardlo i jestem oslabiona no to tyle.

oj biedactwo ty moje;-);-).........maggusia to teraz zagoń swoich chłopców ;-):-)....i niech cie wygrzewają .......momentalnie wyzdrowiejesz:-D:-D:-D

ps. kuruj sie biedulko ........wyobrazam sobie ......lato ....katar ....gorączka ......:-(:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry