reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Osinka - bactrim jest antybakteryjny tylko. to nie antybiotyk.
cholera, to nie dosłyszałam, albo mi źle powiedziała! skołowana dziś jestem
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
bynajmniej moja tak mówi. zawsze daje bactrim, a jak nie skutkuje to dowala antybiotyk.
sprawdziłam w internecie, to nie antybiotyk,a bardziej antybakteryjny lek, zadzwonię jeszcze do pediatry (prywatnego)
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
Osinko trzymajcie się dzielnie wiem co to znaczy maraton chorobowy bo Kuba zawsze tak ma na jednym się nie kończy
my jutro jedziemy nad morze a Kuba jakiś niewyraźny dzisiaj - marudzi, beczy, jeść nie chce - boję się, że to znów gardło bo u niego takie są objawy - gorączki nie ma ale on raczej nie gorączkuje nawet przy anginie - więc czekam co dalej - może to znów zębiska albo brzusio bo nam się kupsztale rozregulowały ostatnio. I mam cykora z nim jechać a jak go tam coś dopadnie ??????????
my jutro jedziemy nad morze a Kuba jakiś niewyraźny dzisiaj - marudzi, beczy, jeść nie chce - boję się, że to znów gardło bo u niego takie są objawy - gorączki nie ma ale on raczej nie gorączkuje nawet przy anginie - więc czekam co dalej - może to znów zębiska albo brzusio bo nam się kupsztale rozregulowały ostatnio. I mam cykora z nim jechać a jak go tam coś dopadnie ??????????
Milla21
marcowa mama'06 Początkująca(y)
Wszystkim chorującym szybkiego powrotu do zdrowia
Aqua ehh morze zazdroszcze. Znow bym sobie pojechala..........
Jestem przeszczesliwa bo zdalam egzamin. 28 osob zdalo w tym ja!!!!!!!! hura. Rok liczy ponad 120. Nie jest ze mna jeszcze tak zle.
Aqua ehh morze zazdroszcze. Znow bym sobie pojechala..........
Jestem przeszczesliwa bo zdalam egzamin. 28 osob zdalo w tym ja!!!!!!!! hura. Rok liczy ponad 120. Nie jest ze mna jeszcze tak zle.
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
Milla - gratulacje i kolejny rok do przodu za Tobą - ile Ci jeszcze zostało?
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
milla ..super ......cieszę sie razem z Tobą
reklama
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
Ja przeziebiona zarazilam sie od moich mezczyzn tylko ze u nich przeziebienie sie konczy:-) a u mnie zaczynamam caly zatkany nos boli gardlo i jestem oslabiona no to tyle.
oj biedactwo ty moje;-);-).........maggusia to teraz zagoń swoich chłopców ;-):-)....i niech cie wygrzewają .......momentalnie wyzdrowiejesz

ps. kuruj sie biedulko ........wyobrazam sobie ......lato ....katar ....gorączka ......:-