reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Osinko trzymajcie się dzielnie wiem co to znaczy maraton chorobowy bo Kuba zawsze tak ma na jednym się nie kończy

my jutro jedziemy nad morze a Kuba jakiś niewyraźny dzisiaj - marudzi, beczy, jeść nie chce - boję się, że to znów gardło bo u niego takie są objawy - gorączki nie ma ale on raczej nie gorączkuje nawet przy anginie - więc czekam co dalej - może to znów zębiska albo brzusio bo nam się kupsztale rozregulowały ostatnio. I mam cykora z nim jechać a jak go tam coś dopadnie ??????????

Wszystkim chorującym szybkiego powrotu do zdrowia

Aqua ehh morze zazdroszcze. Znow bym sobie pojechala..........

Jestem przeszczesliwa bo zdalam egzamin. 28 osob zdalo w tym ja!!!!!!!! hura. Rok liczy ponad 120. Nie jest ze mna jeszcze tak zle.

Ja przeziebiona zarazilam sie od moich mezczyzn tylko ze u nich przeziebienie sie konczy:-) a u mnie zaczyna:eek:mam caly zatkany nos boli gardlo i jestem oslabiona no to tyle.

reklama
Ja przeziebiona zarazilam sie od moich mezczyzn tylko ze u nich przeziebienie sie konczy:-) a u mnie zaczyna:eek:mam caly zatkany nos boli gardlo i jestem oslabiona no to tyle.

oj biedactwo ty moje;-);-).........maggusia to teraz zagoń swoich chłopców ;-):-)....i niech cie wygrzewają .......momentalnie wyzdrowiejesz:-D:-D:-D

ps. kuruj sie biedulko ........wyobrazam sobie ......lato ....katar ....gorączka ......:-:)-(

Do góry