reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
własnie skończyłam pisać opinię:wściekła/y::no: - zaczynam weekend dopiero:dry:
oczy mam na zapałki i ryczeć mi się chce ze zmęczenia

ciekawe co klient na opinię przesłaną mailem o 23.50 ... no ale miała być w piątek, to ją ma :cool2::-p
Koga - bidulko :tak::-(

Mój szef pisze nam maile o 2 w nocy jest nie do zdarcia a ma ponad 70 lat ..rano jak przychodze do pracy patrze a tu kilka maili o przedziwnych porach

nie wiem. panna po macierzyńskim wróciła. wypadła z obiegu. więc jej mówię co źłe zrobiła i co ma porpawić . a ta mi z tesktami, że mam jej nie zwracać uwagi, bo ona doskonale wie co ma robić i poza tym (CZYTAJ PRZEDE WSZYSTKIM) ona dlużej ode mnie w tej firmie pracuje.

reklama
o niefajnie... Może lepiej się nie odzywać :no: Chociaż wiem, że ja nie umaiłabym się nie odezwać, ale może Ty Kasia mądrzejsza jesteś ode mnie :tak:

Do góry