magdalenaB
marcowa mama 06'
wiecie moze co u magi?? bo tak mi po glowie ciagle chodzi sprawa tego jej szwagra i sie troche niepokoje, bo tak nagle zamilkla :-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziewczynki załamka totalna
mój urlop właśnie poszedł się pieprzyć w nieskończoność

:-
przynajmniej kilka godzin dziennie nie będę miała wapna w butach i uszach no i nie będę się użerać z pseudo -fachowcami (co najwyżej z moim szefem...)
pewnie przez pierwszy tydzień nie będę spać ze strachu
później się przyzwyczaję, ale na wakacje to pewnie prędko nie pojadę..
na długi czas jest unieruchomiony w kołnierzu ortopedycznym, ale może chodzić, a i z mózgiem wszystko jest wporządku:-)
więc poszliśmy dzisiaj prywatnie, ortopeda stwierdził,że noga jest krótsza nieznacznie , bo ok 1cm, ale za to zaniepokoiło go coś innego:-(, tak więc jagoda ma przykurcz mięśni w stopie lewej, a do tego spastyczność innych mięśni od kolana aż po piętę...żeby potwierdzić tą diagnozę musimy jechac prywatnie do gdyni, do lekarki, która zajmuje się takimi schorzeniami od prawie 30 lat, i podobno jest jednym z najlepszych ekspertów w tej dziedzinie....boję sie jak cholera, czytam na temat tej spastyczności i jestem coraz bardziej przerażona...:-(