reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Magdalena - no może faktycznie tak jest - nie wiem - tylko on nigdy nie miał żadnej reakcji po szczepieniach - mam poczekać do wtorku i pokazać go znowu i chyba dla świętego spokoju zrobie mu badania krwi
tylko to nie jest wysypka to są takie drobne wybroczyny podskórne dotykając ich nic nie czuć

reklama
no widzisz moze u kazdego dziecka inaczej wychodzi ta reakcja. tak jak bylo przy tym mmr II (czy jakos tak) tez roznie dzieci reagowaly. byc moze kubus wlasnie zaczal inaczej tolerowac szczepienia??

mam nadzieje , że to nic poważnego bo ja strasznie boje takich dziwnych rzeczy gdzie lekarza zabardzo nie wie co to - wiem napewno przesadzam ale wole wiedzieć co jest dziecu niż czekać na rozwój sytuacji

no ja tez taka jestem, wole zeby go w pore lekarz zobaczyl niz zeby potem w srodku nocy grzac do szpitala.

na pewno wszytko bedzie dobrze, moze faktycznie jakies chwilowe zmiany i za pare dni to zniknie.
dostalas moj pv??

hehe, ja tez jakos polozyc sie nie moge. siedze sama, pawel pojechal z kolega jakies auto sprowadzic z leszna bo kolega kupil. bartek spi, pies nie jest kompanem do pogadania... dobrze ze sama na bb nie jestem ;-)

moje chłopy śpią - ten starszy bezużyteczny dzisiaj bo się na budowie biedaczysko namacha pustaczków i pada po powrocie. Ja buszuje w necie i szukam akiś fajnych rozwiązań do domu - bo u mnie krucho z inwencją twórczą a szczególnie tą przestrzenna :-) bo ja oczywiście jestem już tak napalona na wykańczanie wnętrz jak piec kaflowy

reklama
wogóle to straszna cisza dzisiaj na formu
a my w końcu dzisiaj bo dugjej walce dostaliśmy pozwolenie na budowe - radocha po pachy - nikt się już nie doczepi , że coś robimy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry