reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
buuu

bo to mam wolny weekend, chyba sie zatrułam :(

no i co ja mam zrobić, ja wiem że dla Igora Wrocław to dużo większe szanse na rozwój, ja sama też mogłabym tam zamieszkać z maluchami (oczywiście od czerwca 2008) jakoś nawet ptrzezyłabym życie na odległośc przez te pare miesiecy

ale co z mamą? kurde zostawię ją tu zupełnie samą... ona w sumie zyje tylko dla mnie i dla maluchów, jak tego zabraknie to ...

ech

Asioczku - :-(przytulam Cię z całych sił

Azik - fakt cięzki orzech to zgryzienia ...ale może razem pojedźcie ..sprzedajcie mieszkanko i tam we Wrocku cos większego zakupicie czy cos i Wam bedzie dobrze i mama bedzie z Wami..trudno mi radzic ....trzymam kciukasy za Was

u nas dzień okropny...mój jedyny dziadek miał dzisiaj udar mózgu...wygląda to źle..lezy na neurologii i walczy......
A Antos ma angine..nie ropna na szczęscie ...ale antybiotyk dostał...jest jak zawsze dzielny ..padam z nóg ...

reklama
Asioczku, przykro mi bardzo.

Kingus, gratulacje z calego serca. Nie martw sie kochana, dasz rade, tez mialam niezlego pietra jak zaszlam w druga ciaze no ale Patryk mial wtedy 9 miesiecy, Karolka zdazy ci jeszcze podrosnac:)
Ogolnie powiem ci ze z druga dzidzia jest o niebo latwiej bo czujesz sie duzo pewniej, nie panikujesz tak jak przy pierwszym dziecku, pozatym wiesz czego sie spodziewac i najwazniejsze wiesz ze ten najbardziej pracowity i absorbujacy okres noworodkowo dzidziusiowy nie bedzie trwal wiecznie:-) Przynzma szczerze ze zapomnialam jak jest z takim malym dzieckiem, nie moge sie doczekac az skonczy roczek.
Dasz rade kochana, dbaj o siebie i dzidzusia.

Wczoraj kupilismy wozke tandem. Patryk - starszy brat siedzi dumny z przodu a Juleczka spacznie spala z tylu. WKleje pozniej zdjecia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry