reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Chyba zaczynam czuć się ciążowo :baffled:

Jakieś nastroje mnie dopadają, asioczek mnie podłamała. Ryczeć mi sie chce... czuję niepewność ciąży... Durne to pewnie, ale dziś ciągle o tym myślę.

Rozmawiałam dziś z p. dyrektor. Jej "optymizm" zaraził mnie. Mam się nie podniecać, bo jestem 5 minut w ciąży i nie mam przesadzać :confused: A ja chciałam jasno postawić sprawę, bo wymagają od nas dużo rzeczy, a ja momentami nie wyrabiam na zakrętach :confused: Więc pomyślałam sobie, że powiem im i może wezmą na mnie poprawkę...

Jeszcze czeka nas poinformowanie rodzinki. Ciekawa jestem ich min :tak:Moja mama miesiąc temu usłyszała, ze moja sis jest w ciąży, teraz ja :-D.

No i mam nadzieje, że siostra Rafała chociaż uda, że się cieszy, a zresztą wisi mi to...

Buziaki kochane, ślę błędne spojrzenie w monitor dla aqui :-D, Emci :-D, asioczka :-D i tych, które jeszcze nie wiedzą, że chcą kolejne bebe :-D:-D

asioczek - buziaczek dla Ciebie kochana - bedzie dobrze

Kinga - myśl pozytywnie napewno będzie wszystko dobrze dbaj o siebie i dzidziunie i nie denerwuj się jakimiś głupimi telefonami - a za 247 dni pochwalisz się nam swoim nowym kochanym maleństwem - dziękuje za buziaki odsyłam ze zdwojoną siłą :-)

ASIOCZEK Przytulaski i szybkiego powrotu suwaczka.

KINGA Ogromne gratulacje i wspaniałych emocji.

Duża buźka dla wszystkich starających się o kolejną fasolinkę. :tak::-)

Ja niestety nie planuję kolejnego dzidziolka :-( Jest tak wiele przeciw. Wiele obaw, wiele sytuacji na nie. Trochę żałuję, że tak długo zwlekałam z bobaskiem, że inne rzeczy mnie zajmowały. A czas nie stał w miejscu...

Jasne, że buziakuję również te mamy zdecydowane na jedno dziecko :tak::tak:

Dziękuję za wszystkie gratulacje, jestem przeszczęśliwa, że mam Was :tak:

Iwosz... Buziaki dla Piotrka :tak: Serdeczne :tak:Jezusiczku, jak ja bym Was chciała szybko spotkać :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry