reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Kasianka lekarka po to kazala zrobic ci badanie moczu zeby wykluczyc stany zapalne ukladu moczowego czy nerek bo wlasnie tego typu infekcje czesto przebiegaja tylko z wysoka temperatura !!!!! :tak:

reklama
rzeczywiscie lepiej napjierw zrobić mocz - bo jesli wyjdzie zakażenie w ikłądzie moczowym - to kłucie będzie zbedne...

moja pedioatra nie ma żadnych oporów przed daniem skierowań, zwłaszcza jak mieliśmy problem z diagnozą.

do tej pory nie znamy przyczyny tych wysokich temperatur, ani u jednego ani u drugiego :(

no ale juz (tfu, tfu) miesiąc spokoju jest...

Kurcze ja nie pomyślałam o jakiejś innej przyczynie niż trzydniówka u Mateusza:dry:
Gorączka trwała równe trzy dni, innych objawów nie było, Mateusz był słaby i prawie cały czas leżał ale zbytnio nie marudził. Więc nawet nie pomyślałam że to mogło być jakieś zapalenie.

cześć dziewczynki

nie piszę prawie nic ostatnio, nie mam na nic ochoty, co jakiś czas podczytuję co u Was słychać

zdołowana jestem totalnie:
1. cierpimy na brak kasy, ostatnio coraz dotkliwiej, biję się z myślami czy dalej płacić niani czy odczekać jeszcze trochę i posłać Agatkę do żłobka, czy po prostu rzucić wszystko w ch... i wyjechać całą rodziną za granicę

2. moja bardzo bliska koleżanka miesiąc temu miała operację, okazało się że ma raka złośliwego, teraz czeka na decyzję onkologa co dalej...
(w domu 4-letnie dziecko)

3. mój mąż pożarł się z matką i przez to stał się niemożliwy w domu, jest marudny, drażliwy, cały czas powtarza że mu przykro z powodu traktowania jego i Agatki przez jego matkę itp., momentami mam już dość

4. w pracy cyrk na kółkach, mam taką kierowniczkę, że nie życzę nikomu podobnej

brak słów na wszystko....

Osinko ściskam Cię wirtualnie i życzę aby wszystko dobrze się ułożyło.
Brakuje Ciebie na BB, więc skrobnij coś czasem

a mnie od wczorajszego wieczora boli podbrzusze - jakos tak dziwnie ale nie bede dokladnie opisywac :-p
w ciazy na pewno nie jestem
dwa tygodnie temy bylam i gina i wszystko raczej ok z szwem po cc tez
wiec nie wiem co to....:confused: :confused:

Osinko kochana!
qurcze rzeczywiście wszystko na raz się zwaliło

co do kasy to zawsze jakoś tam można dać radę, u nas też bywało krucho zwłaszcza jak nie pracowałam w ciąży

choroba to już gorsza sprawa - ale dla dobrego przykłądu, moja ukochana ciocio w zeszłym roku na wiosnę zachorowałana raka - najbardziej złośliwa odmiana, nie w postaci guza ale rozprzestrzeniających się kłaczków - obecnie przeszła operację i obecnie uznano ją za wyleczoną, odrastają jej właosy, wraca do pracy, choć oczywiści jeździ na bezustanne kontrole

męża wspieraj - mój też miał okres, że baaaaardzo przeżywał jak go rodzice z domu wyklęli, teraz jest mu przykro okazjonalnie - tj w tych momentach kiedy mu okazują jak bardzo jego i Maksa mają gdzieś

a praca to tylko praca, wychodzisz i zamykasz za nią drzwi

ściskam gorąco i przesyłam moc ciepłych myśli:happy:
na pewno znajdziecie sposób na wyjście z trudnej sytuacji

reklama
Osinko, trzymaj sie mocno i odzywaj się czasem.

dziewczyny jeszcze raz upraszam o sposób na umieszczenie moczu dziewczynki w pojemniku!!! dzisiaj było drugie podejście z woreczkami i ...dupa. wczoraj się odkleił a dzisiaj przez godzinę nic, a po godzinie skóra pod woreczkiem zrobiła się nieciekawa:wściekła/y::wściekła/y:może lepiej puśicć ją luzem ale jak to siku złapać...
gorączka się utrzymuje dzisiaj kończy się trzecia doba...chyba zawału dostanę..a tu piątek i później długi weekend..

Do góry