reklama
karolkaz
Fanka BB :)
A mnie dzisiaj na serduszku zrobiło się ciepło bo to moje pierwsze imieniny z moim synkiem. I kilka osób o mnie pamiętało. Poszalałm w sklepach zakupiłam Antosiowi super ciuszki O0 i taką miałam chęć na piwo że kupiłam Lech Lite - takie siuśki ale przynajmniej nerki mi przepłucze 
M
mamaoli
Gość
A ja pożegnalam sie z karmieniem i zajadam wszystko to, czego mi nie było wolno, bialy ser, żółty ser, topiony ser, jogurty i popijam kawe z mlekiem, ale wcale mi nie jest fajnie .. smutno mi nawet nie przypuszczałam, że tak mi będzie smutno 
a co najgorsze, buźka Maksia opsypana dziś okropnie a na piersi aż sie do krwi zadrapał...
zaczynam sie martwić czy to aby skaza białkowa napewno, a może AZS.. :
w piatek do lekarza się wybieramy
a co najgorsze, buźka Maksia opsypana dziś okropnie a na piersi aż sie do krwi zadrapał...
zaczynam sie martwić czy to aby skaza białkowa napewno, a może AZS.. :
w piatek do lekarza się wybieramy
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Karolkaz, spóźnione życzenia imieninowe!
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Jest mi smutno...
Wkurzyłam się dziś na siostrę, mimo, że ma dziś imieniny i się uniosłam, starsza o 4 lata a czasem zachowuje się jakby miała 15... Mąż odsypia wstawanie na 7 do pracy (jutro wolne). A ja zasiadłam przy kompie, włączyłam melancholijne kawałki, zaczęłam ogładać fotki z porodu, takiego malutkiego Filpika... i ryczę od dwóch godzin
Ale bym sobie zapaliła... Nie, nie martwcie się, nie zrobię tego. Ale jakoś mi tak źle
Buuu 
sylwia532
Fanka BB :)
aniam na pewno nie skaza i azs to dwie rozne choroby
mamaoli a wybierz sie z malym do dermatologa
smutne to ze dzieciaczki sie tak mecza z tym paskudztwem
karolkaz piwkujesz piwkujesz-a co tam imieninki
sa.wszystkiego naj
catherinka ja mam problemow po szyje nie wiem czy zdaze przed wyjazdem pozalatwiac..........................ehhhhhhhhhhhhhhhh
ja ostatnio zlapalam dola-wlaczylam sobie wielka milosc krajewskiego i ustawilam zeby lecialo w kolko-wzielam malego na raczki przytulilam sie tanczylam i lzy jak groch....................tesknie za mezem i juz mi zle i zle i nie dam rady
mamaoli a wybierz sie z malym do dermatologa
smutne to ze dzieciaczki sie tak mecza z tym paskudztwem
karolkaz piwkujesz piwkujesz-a co tam imieninki
catherinka ja mam problemow po szyje nie wiem czy zdaze przed wyjazdem pozalatwiac..........................ehhhhhhhhhhhhhhhh
ja ostatnio zlapalam dola-wlaczylam sobie wielka milosc krajewskiego i ustawilam zeby lecialo w kolko-wzielam malego na raczki przytulilam sie tanczylam i lzy jak groch....................tesknie za mezem i juz mi zle i zle i nie dam rady
Catherinka, wylacz smutne kawalki natychmiast! Pusc cos wesolego (moze z Monty Pythona - Always look on the bright side of life? Albo Don't worry be happy ?, tam jest takie fajne zdanie "cause when you worry your face will frown and that will bring everybody down, so don't worry be happy
")
Siostrze wybacz tak po prostu
Nie wazne kto zawinil, to ci poprawi humor
Nerwy szkodza i tobie i Filipkowi (u mnie jak ja sie zdenerwuje to Ole boli brzuszek, wiec widac ze nasz nastroj na dzieci wplywa).
Zycie jest piekne, ty jeszcze piekniejsza
, wszystko ci sie w zyciu uda, a chwilowe problemy w rezultacie wyjda wszystkim na dobre
Zobaczysz.
Dzis juz cie do Sieradza nie zapraszam
- dotarly i tu upaly ;D
Siostrze wybacz tak po prostu
Zycie jest piekne, ty jeszcze piekniejsza
Dzis juz cie do Sieradza nie zapraszam
reklama
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Sylwia, to widzę, że podobnie rozwiązujesz swoje kłopoty nastrojowe... Podziwiam Cię, ja to pewnie codziennie miałabym takie wieczory, gdybym miała męża tak daleko. Chociaż z drugiej strony masz Kacpra - zdecydowany powód do radości. Już niedługo - szybko zleci!
Ja to muszę sobie co jakiś czas popłakać... ale jest i pozytyw z dzisiejszych łez - jutro na bank będę mieć dobry humor.
Aniam, pozdrów Sieradz ode mnie
Nie mogłabym słuchać teraz czegoś wesołego - tylko by mnie bardziej zdenerowowało, muszę się "wysmucić". Ale dzięki za miłe słowa!
Ja to muszę sobie co jakiś czas popłakać... ale jest i pozytyw z dzisiejszych łez - jutro na bank będę mieć dobry humor.
Aniam, pozdrów Sieradz ode mnie