żaneta28
Fan(ka)
ale sie wkuzyłam... byliśmy wczoraj z olusiem na koncercie i podjechaliśmy autem...bo upał nieziemski i olus dosta katarek i kaszel od tej cholernej klimy.....szału mozna dostac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mokkate pisze:Urlop macierzyński powinien trwac co najmniej rok!!!!!!![]()
![]()
Osinko- a musisz uczyc pić z butelki?
Może opiekunka poda łyżeczką lub kubeczkiem nakarmi?
mokkate pisze:Urlop macierzyński powinien trwac co najmniej rok!!!!!!![]()
![]()
KingaP pisze:mokkate pisze:Urlop macierzyński powinien trwac co najmniej rok!!!!!!![]()
![]()
i tak jest w Szwecji.... inne realia!!!
KingaP pisze:aniu, chyba nie za dużo. Ja miałam nadzieję posiedzieć jeszcze w domu przez wrzesień. Macierzyński kończy mi sie 15 lipca. Myslałam, że z dwoma tygodniami za ferie uzbiera mi się miesiąc.
Nie dyskutowałam z dyrem, bo ja mam z nim dobrze i rozumiem go, że matematyka chce mieć od 1 września (tzn od 4 :)
sylwia532 pisze:osinka ja juz sie poddalam i nie potrafie nauczyc z butelki..z niekapka tez nie............i co ja zrobie?maly bedzie pil z kubka to mleko?...................nie pojde do pracy 8)(zart)