reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
wyszperalam nospe-zaraz lukne na ulotce-ale pewnie jak na wszystkich lekach ze przeciwskazanie
dobra zara poje spac a jak nie przejdzie to w pn do gina
i tak musze na przeglad przed wyjazdem-tam nie bede szykac i lamac jezyka

mamaoli pisze:
a ja spacerówkę już zamówiłam
uparłam się, że kupię już, mimo że kasy nie mamy
między innymi dlatego że w tym wózku który mam nie ma pięciopunktowych pasów
a synuś coraz bardziej żywotny

a jaka?? ta co zdjecie kiedys pokazywalas??

osinko: dobrze ze agatce nic sie nie stalo, jak to nie mozna przewidziec co sie wydarzy... ::)

Osinka - no to nieźle się strachu najadłaś. Ale faktycznie dziwny ten wózek, że tak się może rozłożyć ?? Może coś się zepsuło (np. wypadła jakaś część, czy coś takiego)?

magdalenaB pisze:
mamaoli pisze:
a ja spacerówkę już zamówiłam
uparłam się, że kupię już, mimo że kasy nie mamy
między innymi dlatego że w tym wózku który mam nie ma pięciopunktowych pasów
a synuś coraz bardziej żywotny

a jaka?? ta co zdjecie kiedys pokazywalas??

tak, tą samą zamówiłam co na zdjęciu i takie kolory
czekałam właśnie na niebieski bo nie było
powinna dotrzeć w przyszłym tygodniu :)

Jak jest juz mowa o wozkach,to macie orientacje czy Hauck albo Baby Welt sa dobre?Bo ja na Allegro cos takiego widzialam i caly czas tylko sie gapie i nie moge sie zdecydowac.Acha, i ABC Desigh.To wszystko niemieckie marki,niby niemiecka jakosc dobra ale ktoz to moze wiedziec...

OSINKO nie przejmuj sie głupią babą na szczes ie nic złego małej sie nie stało
tylko tez sie zastanawiam jak to mozliwe ze wozek tak sie rozlozyl nawet sobie tego nie wyobrazam
dziwny ::)

Osinko najważniejsze , że wszystko dobrze się skończyło, masz szalenie cierpliwą córeczkę, a baba rzeczywiście pierdolnięta i to porzadnie

reklama
Do góry