MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
On z nią niemal fruwaAntosiowa to widac ostro kosi wam w domu jak juz sie cos odlamalo![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
On z nią niemal fruwaAntosiowa to widac ostro kosi wam w domu jak juz sie cos odlamalo![]()

Przyszła kosiarka. Antek nie da się nikomu do niej dotknąć
... tylko śmiga po pokoju mały kosiarz umysłów
![]()

To można Antka teraz wynająć na koszenie trawników 
Może sobie dorobić chłopina ;-)

Wspina się na palce i sięga do klamki. Teraz wszystkie drzwi jego 

Wszędzie się dostanie 
Całe szczęście, że on nie ma za bardzo dostępu do kluczy (chowamy je przed nim, bo je uwielbia), bo pewnie już też by opanował wkładanie ich do zamka i otwieranie drzwi wejściowych do mieszkania. Teraz już jest obowiązek zamykania drzwi na zamek, bo inaczej mały nam czmychnie na klatkę.

u nas jakoś sie na to nie zapowiada chociaż na placu zabaw już zaczyna coś majstrować z klamką(ale tam jest troche niżej niż w domu)
, mój Nikuś już od miesiąca wszystkie drzwi otwiera
, a jak nie sięga do klamki, ale czegoś co jest wysoko np.włącznik do światła, okno, to bierze stołek z kuchni albo swoją skrzynię na zabawki (odwraca ją do góry nogami) i wszędzie się dostanie 

. Ostatnio byłam w Obi po klamki z zamkami ale akurat nie mieli i okna mam powiązane na gumki do majetek
.

okna mam powiązane na gumki do majetek.

, albo na butelkę 5 litrową od wody 

Tylko patrzeć jak się z tego spier ... 

, na szczęście jeszcze się poważnie nie potłukł. 

, ja byłam w łazience, to zrobiło się podejrzanie cicho, więc idę do kuchni, a on podstawił sobie skrzynię i urzędował na blacie, odkręcił tran i pił go jak soczek
a na koniec wylał na podłogę 2/3 butelki 

, mokrego i tłustego wsadziłam do brodzika i kazałam siedzieć póki nie powycieram, na dodatek miał mokre skarpety i pół mieszkami mi ufajdał tranem, nie mogłam podłogi domyć i teraz śmierdzi mi w całej chałupie, choć śladów już nie ma żadnych
. A Nikuś wielce szczęśliwy, bo się na dodatkową kąpiel załapał
.
;-)... Antek też mi często takie akcje urządza, tylko że on nie siedzi jak mu każe aż powycieram tylko leci i rozmazuje czym prędzej

no ale pomysly to ma niezle;-)

A był taki ładny i duży 
Teraz się połamał i musiałam go przesadzić. Oczywiśce ziemia rozsypana po całym pokoju. Mały dostał ochrzan d taty i za karę siedział w łóżeczku dopuki nie posrzątamy. O dziwo wiedział, że to kara i siedział cicho. Do tego stopnia, żę pawie ta zasnął 
;-)