reklama

Jak się czujesz mamo?

Agusia, jesteś super!!!!
A jeżeli chodzi o sex analny, to kiedyś wyczytałam opinię mechaników samochodowych, że tłok powinien się poruszac w cylindrze, a nie w rurze wydechowej. Sorry, ale tak mi się skojarzyło.

reklama
chociaz troche sie rozbawiłam, bo ogólnie to do d u p y jest:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
HUbek znowu nie przyswaja pokarmów i nie rośnie:-( ja zwariuję któregos dnia :-( OSZALEJĘ:sad: no bo ile taki maluch może się męczyć?? znowu wracamy do dyni i kleiku ryżowego... odrzucamy kaszke i marchewkę, czy my kiedys bedziemy mieli normalnie?? jedyna pociecha, że HUbek dobrze sie rozwija i jest pogodny całe szczęście :-)
a na doddatek w zeszły wtorek baba mi wjechała w d u p ę samochodem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i teraz mamy problem, bo samochód niepsrawny, nie domyka się bagażnik i nigdzie nim nie możemy pojechać bo samochod nie zamknięty:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, dobrze ze chociaż czasem mozna pozyczyc autko od ojca.... ale czy bedziemy miec autko na świeta to wątpię... głupi babsztyl. ona winna a ja mam kupe latania, bo niby ubezpieczona ale tow. ubezp. wycenilo szkode na 1.5 tys zł a w serwisie mówili ze min.. 6tys i znowu latanie i robienie kosztorysów, więc zanim autko wezmą do naprawy to chyba nowy rok bedzie:wściekła/y::wściekła/y: wkurzyłam się no:wściekła/y:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no nie moge jeden dzien mnie nie ma i tu takie rzeczy na moj temat wypisujecie:cool:

czytajac to wszystko poryczalam sie ze smiechu......

dupcia a raczej posladki pieka mnie po solarium KASIAD!!!!:-D:cool2: anie po seksie analnym:szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry