reklama
Dzięki Gosia, narazie nie za dobrze, oprócz miejsca nad łopaką boli mnie jeszcze szyja po lewej stronie i to całe bolące miejsce mi drętwieje. Ledwo mogę kręcić głową, a od tego chyba mam zawroty
Też się nie wyspałam, bo ciągle budził mnie ten ból, normalnie przekręcić na łóżku się nie mogłam 
Dziś Paulina wysmarowała mnie maścią z jadem żmiji, może będzie po tym lepiej, szkoda, że wczoraj na ten pomysł nie wpadłam...
Też się nie wyspałam, bo ciągle budził mnie ten ból, normalnie przekręcić na łóżku się nie mogłam 
Dziś Paulina wysmarowała mnie maścią z jadem żmiji, może będzie po tym lepiej, szkoda, że wczoraj na ten pomysł nie wpadłam...
Ostatnia edycja:
Muszę Wam powiedzieć, że nic lepiej nie jest :-( Po południu jakby mi się poprawiło, zrobiłam sobie ciepły masaż wodą z prysznica i powtórnie nasmarowałam się maścią, ale wieczorem znów tak mnie bolało, że musiałam połknąć 2 apapy. Kurcze, mocno sobie musiałam nadwyrężyć mięsień, minęła już cała doba, więc powinno być lepiej, a tu dupa blada 

rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Zdrówka !Muszę Wam powiedzieć, że nic lepiej nie jest :-( Po południu jakby mi się poprawiło, zrobiłam sobie ciepły masaż wodą z prysznica i powtórnie nasmarowałam się maścią, ale wieczorem znów tak mnie bolało, że musiałam połknąć 2 apapy. Kurcze, mocno sobie musiałam nadwyrężyć mięsień, minęła już cała doba, więc powinno być lepiej, a tu dupa blada![]()

Współczuje

reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Oj Kasiad nieciekwaie z tym mięsniem masz
współczuję
a jakis profesjonalny masaż by nie pomógł? czy nie można masować tego
a u mnie @

ketonal jeszcze nie działa
i w ogóle niewyspana jakaś jestem
oj cięzki dzień dziś będzie

współczujęa jakis profesjonalny masaż by nie pomógł? czy nie można masować tego