reklama
agusia9915
Matka wariatka
poczucie bezsensu

dziś już lepiej ;-) ojej jak mnie szczypia ta reka poparzona buuuuuuuuuuuuuuuu juz mam pecherze:-( a nic w domu na to niemam buuuuuuuuuuuuuuuuuu
i jak ręka ?

irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Masakrai jak ręka ?![]()
dzis niechcacy przy podciaganiu spodni Chrisowi otarlam reka i zeszla mi skora z pecherzami a ta skora przylepila sie do rany obok
ropieje i wogole piecze strasznie a jak poszlam do apteki to kazali mi isc do lekarza lub na pogotowie i dali mi tylko wode utleniona co niby nieszczypie a mnie i tak szczypie
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
oni chcieli mi dac krem bepantenw niemczech pewnie nie ma w areozolu penthanolu to taka pianka ale moze jest cos na oparzenia po sloncu w areozolu powinno troche chlodzic i pomoc
ale mowili ze tez szczypac bedzie i ze lepiej nieryzykowac 
agusia9915
Matka wariatka
irtasia to ze pechesz zszedł to bardzo dobrze
jam poparzona i zablizniona w wielu miejscach:-
-
-(
noga -stopa.udo (około 30-40cm powierzchnia)
duzo tego mam
jesli jest u was masc o nazwie argosulfan to kup ja
ewentualnie detromycyna

argosulfan wyglada tak
http://www.zdrowastrona.pl/index.ph...il,0&cntnt01articleid=268&cntnt01returnid=204

jam poparzona i zablizniona w wielu miejscach:-
noga -stopa.udo (około 30-40cm powierzchnia)
duzo tego mam
jesli jest u was masc o nazwie argosulfan to kup ja
ewentualnie detromycyna

argosulfan wyglada tak
http://www.zdrowastrona.pl/index.ph...il,0&cntnt01articleid=268&cntnt01returnid=204
A ja z własnego i nie tylko proponuję krem DERMAZIN. Widziałam, ze jest dostępny przez internet. Jest to maść stosowana na oddziałach. Ja sobie kiedyś "odcedziłam" ziemniaki nie do zlewu, tylko na stopę w skarpetce. Zdejmując ja juz zdjęłam razem ze skórą. Madzia miała wtedy 5 lat i nie miałam jej gdzie zostawic, zeby pójśc do lekarza. Kazałam A. kupić tę masc, a potem kolega - lekarz sie bardzo zdziwił, ze dali nam ją bez recepty, bo była dostępna tylko na oddziałach. Teraz została mi tylko mała jaśniejsza blizan na stopie.
Irtasia, bardzo Ci współczuję z powodu tego oparzenia. Wyobrazam sobie jak Cię to musi boleć. Szczególnie, ze przy dzieciach nie masz szansy pooszczedzać tej ręki.
Irtasia, bardzo Ci współczuję z powodu tego oparzenia. Wyobrazam sobie jak Cię to musi boleć. Szczególnie, ze przy dzieciach nie masz szansy pooszczedzać tej ręki.
reklama
agusia9915
Matka wariatka
dziekiteż się tak wczoraj czułam.... łapie jakiegoś doła :-(
Agusia życzę lepszego samopoczucia![]()
ja nadal łapie:-(