reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
Masakra :baffled: dzis niechcacy przy podciaganiu spodni Chrisowi otarlam reka i zeszla mi skora z pecherzami a ta skora przylepila sie do rany obok :baffled: ropieje i wogole piecze strasznie a jak poszlam do apteki to kazali mi isc do lekarza lub na pogotowie i dali mi tylko wode utleniona co niby nieszczypie a mnie i tak szczypie:dry:

w niemczech pewnie nie ma w areozolu penthanolu to taka pianka ale moze jest cos na oparzenia po sloncu w areozolu powinno troche chlodzic i pomoc

ja bym kupiła jakiś proszek w saszetce na trudno gojące się rany :sorry2: Irtasia zdrówka niech szybko się goi :sorry2::tak:

R miał oparzenie na stopie bo mu się wylał tłuszcz na nogę a buty miały dziury i paprało się strasznie długo :sorry2:

A ja z własnego i nie tylko proponuję krem DERMAZIN. Widziałam, ze jest dostępny przez internet. Jest to maść stosowana na oddziałach. Ja sobie kiedyś "odcedziłam" ziemniaki nie do zlewu, tylko na stopę w skarpetce. Zdejmując ja juz zdjęłam razem ze skórą. Madzia miała wtedy 5 lat i nie miałam jej gdzie zostawic, zeby pójśc do lekarza. Kazałam A. kupić tę masc, a potem kolega - lekarz sie bardzo zdziwił, ze dali nam ją bez recepty, bo była dostępna tylko na oddziałach. Teraz została mi tylko mała jaśniejsza blizan na stopie.
Irtasia, bardzo Ci współczuję z powodu tego oparzenia. Wyobrazam sobie jak Cię to musi boleć. Szczególnie, ze przy dzieciach nie masz szansy pooszczedzać tej ręki.

reklama
Do góry