Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dzis juz mezowi powiedzialam zeby mnie dobrze ubezpieczyl bo sie bedzie oplacacoj uwazaj na siebie irtasienko!

bardziej sie opłaca po koleji ucinac palce a potem reke dopiero lepiej płacadzis juz mezowi powiedzialam zeby mnie dobrze ubezpieczyl bo sie bedzie oplacac![]()

kurcze a ja tak od razu po rekach zamiast od palcow zaczacbardziej sie opłaca po koleji ucinac palce a potem reke dopiero lepiej płaca![]()

normalnie materialistka![]()
dzis juz mezowi powiedzialam zeby mnie dobrze ubezpieczyl bo sie bedzie oplacac![]()

ty mi tylko rady dajeszja tylko pociagnełam temat ,kto inny chce sie dobrze ubezpieczyc![]()

jak materialista to sam na to wpadnieTy to nie podsuwaj takich pomysłów;-) bo jeszcze ktoś to w życie wprowadzi ;-)
![]()

Nie wiem o co chodzi,ale bola mnie plecy(na wysokości łopatek),nie moge siedzieć...![]()