reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
Ten helloween juz mi bokiem wychodzi chodza i dzwonia mi tu te dzieci juz od 18 :baffled: Jenni marudzi ale ani jej nie klade bo ja obudza i dopiero bedzie a Jacki poszla ze sasiadka i jej dziecmi tez na obchod:baffled:
A my z Madzią dzisiaj sobie zdałyśmy sprawę, ze w tym roku jest zupełna cisza z Halloween. W poprzednich latach promowano rózne dynie, w tel też pokazywały sie rózne symbole. A dzisiaj nic.

Ja tez jakos nie przepadam za tym halloween.Moje dzieciaki pochodziły troche,ale nikt ich nie wpuscił:baffled::sorry2:.Wiedzialam,ze tak bedzie i sama kupilam im cukierki Wedla i chocobonsy:-p.Troche im tym humor poprawiłam;-):tak:

Tu się bardzo hucznie obchodzi Halloween. Fajerwerków jest więcej niż na Sylwestra:-p Jednak ku mojemu zdziwieniu tu, w tej mniejszej miejscowości gdzie teraz mieszkam, dzieciaki nie chodziły... a ja się przygotowałam:sorry2: Za to w Dublinie na osiedlach pełno dzieciaków. W tamtym roku bałam się, że nam słodyczy nie wystarczy:-p
A to moje skromne dekoracje halloween' owe;-)

reklama
Tu się bardzo hucznie obchodzi Halloween. Fajerwerków jest więcej niż na Sylwestra:-p Jednak ku mojemu zdziwieniu tu, w tej mniejszej miejscowości gdzie teraz mieszkam, dzieciaki nie chodziły... a ja się przygotowałam:sorry2: Za to w Dublinie na osiedlach pełno dzieciaków. W tamtym roku bałam się, że nam słodyczy nie wystarczy:-p
A to moje skromne dekoracje halloween' owe;-)

U nas tez niezbyt duzo dzieci chodzilo,ale mimo to bylo swietnie. Az sie wzruszylam jak zobaczylam male szkraby poprzebierane i takie szczesliwe. A Milenka jaka byla zachwycona petardami i tym ze duchy chodza po ulicach. Mi to sie bardzo podoba, ale tylko tutaj. W Polsce to swieto jest dziwne i nie pasuje poprostu, a tutaj to jest ich tradycja od dawien dawna.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry