reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
ech dzięki, odpocznę po uzyskaniu stopnia awansu zawodowego czyli pewnie w lipcu...
a dzisiaj straciłam głos - jak cudnie :baffled: ale nic to, przede mną weekend, może choć na moment się oderwę od teczki :sorry:

Oliwieczka zasypuj dołki czym prędzej :tak:

Oprócz chronicznego zmęczenia remontem, od jakiegoś czasu strasznie dokucza mi zgaga :baffled: Piecze mnie jak cholera, nie wiem czemu, nie jem niczego innego niż wcześniej.

A i byłam dziś u gina (wreszcie się doczekałam wizyty, ale do tej lepszej pani doktor czeka się niestety bardzo długo). Oprócz całej serii badań morfologicznych i skierowania na usg piersi, dostałam zapewnienie, że przy tych tabletkach takie wahania miesiączki nie są czymś niepokojącym. Tabletki są w ogóle bardzo dobre, mają mało hormonów i lekarka nie poleca mi innych. Także jak badania nie wykażą niczego niepokojącego, to będzie mi je dalej zapisywała.

Nie wiem Agusia:no:-ja tak miałam tylko w ciązy...

Wszystkim chorym i cierpiącym życzę duuuzo zdrówka:tak:

reklama
Do góry