reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

jak sobie radzic z dolegliwosciami Maluszków

Blanes super, że Maks czuje się lepiej
Dzagud, Esia trzymak kciuki za Wasze maluchy, żeby żadne choróbsko się nie przyczepiło
Monika trzymam kciuki, żeby to była marchewka:-)

A mój Staś dostał chrypkę:-(

reklama
Oj, ta pogoda dzisiaj paskudna - Piotruś marudny i zaśliniony do pasa :baffled: I cały czas masuje sobie dziąsełko. Idą zębiska jak nic!

Esia
nie przesądzaj sprawy. U Zosi to samo a specjalnie pytałam lekarki jak tam zęby. Powiedziala że nie mam co liczyć na szybkie sie ich pojawienie. A dziaselka po prostu swędzą. I tyle.

Blanes bardzo się cieszę że z Maksiem już dobrze:-)!
Dzagud współczuję że Madzia tak się męczy dużo dużo zdrówka jej życzę;-).
Esia moja niunia też czasami ma takie marudne dni i wydaje mi sie że to z powodu ząbków:baffled:.

Moje tym razem starsze dziecko narzekało dziś na ból zęba (ale nie był to wielki ból), no i właśnie się przebudził i jest spuchnięty :szok: długi weekend w pełni i nie jestem pewna czy nawet dentysta u nas jutro przyjmuje :no:

Nie mam zielonego pojęcia co robić :no: czy da się przetrwać do poniedziałku???
A jak nie to gdzie powinnam się zgłosić????
dorotko pomocy!!!!!

Jeny Jolka :( jesli pojawila sie opuchlizna to moze to stan zapalny?moze jutro cosik przyjmuje co?Sprawdzcie sobie...bo jak bol sie rozkreci w sobote lub w niedziele?Oj oby nie...trzymm kciukasy.
dorotka by sie przydla oj przydala by sie!!!

Oj, ta pogoda dzisiaj paskudna - Piotruś marudny i zaśliniony do pasa :baffled: I cały czas masuje sobie dziąsełko. Idą zębiska jak nic!
jaka paskudna??? cały dzień słoneczko i chyba ze 3 chmurki wypatrzyłam na niebie (po 16 już więcej, ale w końcu juz miało prawo być ich trochę)
chociaż sąsiadka mówiła, że wnuczka przez tel mówiła, że stolicy pada
no cóż, czasem Dolny Śląsk ma ulgi i ładną pogodę:tak:

jolu jak nie przejdzie, to radzę iść prywatnie (może w okolicy masz jakiegoś dentystę, który przyjmuje bez wzgl na porę dnia, jak nie, to podejrzewam, że w Poznaniu jest jakieś pogotowie stomatologiczne, które przyjmuje 24h)

Dziękuję dziewczynki ;-) dzwoniłam i jednak jest nasza pani :-D
Jeszcze nigdy tak się nie cieszyłam na wizytę u stomatologa ;-)
Strasznie się bałam, że przyjdzie mi jechać do Poznania, a tu auta brak, Maksia zostawić nie mogę :szok:
A i jeszcze jedno: Jacek jest spuchnięty, ale go to nie boli :szok:

reklama
Do góry