reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

jak sobie radzic z dolegliwosciami Maluszków

reklama
Dzagud - i ode mnie buziaki. Daj znac kiedy bedziecie sie rehabilitowac to moze tym razem nasze panny nie beda spac i sie zapoznaja:)
Ja dla odmiany mam w domu meza chorego - to jest dopiero koszmar:wściekła/y:

Oj Fantazja, masz rację jak chłop chory to gorzej jak dziecko.;-):tak:
My powinnyśmy się rehabilitować jutro, ale muszę zadzwonić i odwołać :wściekła/y:, no i zapisać na kolejną wizytę. Jak coś będę wiedzieć, to dam znać.

fantazja szczere wyrazy wpółczucia:-D

wiecie co, (napiszę tu, bo nie wiem gdzie to wcisnąć) zaczęłam się zastanawiać kilka dni temu, czy to, że Michał nie potrafi się wyciszyć przed spaniem (głównie w dzień) nie jest winą niedotlenienia przy porodzie. pewnie wymyślam, ale patrząc na jego zachowanie coraz częściej przychodzi mi to do głowy:confused: powiedzcie mi jak np reagują wasze dzieciaczki, jak zobaczą jakąś zabawkę. Michał zazwyczaj rozkłada rączki, zaczyna szybko przebierać nóżkami i szybko i głośno oddycha (a raczej wciąga powietrze)
napiszcie, bo jeśli to u was też normalne, to przestanę chyba o tym myśleć:zawstydzona/y:

Kachasek, naprawdę wymyślasz!:laugh2:Wydaje mi się, że każde dziecko reaguje na swój sposób i nie ma co porównywać. My na przykład zastanawiamy się czy Magda nie ma ADHD, bo uleżeć spokojnie nie może. Jak tylko kogoś zobaczy to jednocześnie przebiera nogami jakby biegła i macha łapkami, jakby miała odfrunąć. W Kościele na chrzcie też tak robiła, a w efekcie mnie dziś bolą mięśnie przedramion od trzymania jej tak aby mi z rąk nie wyleciała. I co? Twój Michał tak robi?

Kachasku chyba nie da się tak porównać ;-) Bo np. Piotruś potrafi olać totalnie nową zabawkę - i baaardzo staram się nie myśleć, czy coś z nim w związku z tym nie tak ;-)

Esiu fakt, siedzę i myślę... przecież kazdy z nas jest inny
eh... chyba za rada męża przestanę czytać cokolwiek:-)

reklama
Dzagud całuski dla dziewczyn i zdrówka
Kachasku moja czasem potrafi totalnie olac zabawke a czasami piszczy z zachwytu i macha wszystkimi członkami:-D

Do góry