Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

, no i zapisać na kolejną wizytę. Jak coś będę wiedzieć, to dam znać.
powiedzcie mi jak np reagują wasze dzieciaczki, jak zobaczą jakąś zabawkę. Michał zazwyczaj rozkłada rączki, zaczyna szybko przebierać nóżkami i szybko i głośno oddycha (a raczej wciąga powietrze) 
Wydaje mi się, że każde dziecko reaguje na swój sposób i nie ma co porównywać. My na przykład zastanawiamy się czy Magda nie ma ADHD, bo uleżeć spokojnie nie może. Jak tylko kogoś zobaczy to jednocześnie przebiera nogami jakby biegła i macha łapkami, jakby miała odfrunąć. W Kościele na chrzcie też tak robiła, a w efekcie mnie dziś bolą mięśnie przedramion od trzymania jej tak aby mi z rąk nie wyleciała. I co? Twój Michał tak robi?