Dzięki,
Efilo.
Po przeczytaniu informacji od Ciebie grzebałam już na allegro i znalazłam kilka aukcji. I okazało się, że nasz odkurzacz ma filrt hepa (o ja ignoratka, nawet nie wiedziałam

)
Jestem tylko wściekła na siebie, ponieważ 1,5 miesiąca temu kupiłam nawilżacz i niepotrzebnie wydałam 120 zł. Teraz stoi nieużywany. A tak mogłam dołożyć tą kaskę do Venty.
Szopka, odwzajemniamy całuski ;-):-):-)
Emmila, my chodzimy do Pani Doktor Mamcarz-Pietraszak (mam nadzieję, że nie przekręciłam nazwiska). Ona jest szefową Oddziału Alergologii na Chodźki, a przyjmuje na Al.Warszawskiej w swoim domu. Poleciło mi ją niezależnie kilkoro znajomych. Ja też mogę Ci ją polecić, bo już nasłuchałam się w poczekalni ilu dzieciakom pomogła. No i Karolina ma już prawie gładziutką skórę po lekach od niej (a mocne sterydy ona zawsze daje w ostateczności i tylko w wyjątkowych sytuacjach), a było u nas naprawdę strasznie. Karolina wyglądała jakby miała poparzenia co najmniej trzeciego stopnia

.
Mam do niej telefon, ale ona i tak umawia wszystkich na tą samą godzinę, czyli w poniedziałki i czwartki od 15.00 do 19.00. Trzeba po prostu przyjść i czekać cierpliwie na swoją kolej (czasami 1,5 h niestety). Jeśli się zdecydujesz daj znać. My jedziemy dziś do niej