reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

jak tam nasza waga??

Moniqa, kruszynko..nie denerwuj nas,wiekszych mamus, wiesz,że to nam szkodzi, hihi :))
Wiecie co,nie wiem czy to możliwe, ale znajomy mówił,że jego koleżanka, drobniutka, malutka, wazaca niecałe 50kg w ciazy przytyla prawie tyle samo ile wazyla, bo 41kg. Nikt jej nie poznawał..no i ona czuła się okropnie (ale to podobno wodę organizm zatrzymywał)

reklama
jestem po wizycie u gina i po WAŻENIU niestety, mam juz 7,5 kg na plusie, ale tym sie zbytnio nie martwie, najgorsze jest to ze przytyłam 2,5 kg w ciągu zaledwie dwóch tygodni :-[ ;)

Basiu bo u Ciebie waga podwojnie idzie w gore :p ... wszystko jest tak jak byc powinno ... tym sie nie przejmuj :) .. buzka dla calej trojeczki :-*

Czesc Dziewczyny!!!
Przed ciaza wazylam 50kg, za to teraz 56,5kg, wiec jestem prawie rekordzistka...kiedys nosilam rozmiar 34, teraz 40 i juz ledwo sie dopinam - ubaw po pachy...brakuje mi ciuchow w szafie i kolezankom tez sie koncza, bede musiala pozyczac od tesciowej  ;)
Gin i tak mnie straszy, ze bedzie wczesniak jak nie przytyje jeszcze duuuuuuuzo.
Pozdrawiam perzyszle pazdziernikowe Mamusie.

Żmijka rekordzistka ?? Ja wazylam 46 przed , a teraz 55 ;D raze, +9 ;D... w sumie gdyby nie brzuch to mieszcze sie w swoje ciuchy .. niom ale ;D ... zmijka a na kiedy masz termin ?? tez na pazdziernik ?? dopisze cie do listy :) .. a i witam Cie serdecznie w Naszym mamusiowym gronie i zycze spokojnych dalszych miesiecy :)

jestem poczatkujaca i zapomnialam napisac ze jestem w 20 tc
tak na marginesie to mam 178cm wzrostu, wiec przed ciaza wygladalam anorektycznie, teraz mam piersi miseczka D (wczesniej A) i ciut wieksza pupe...hehehe

No to piersi Żmijka nieźle urosły ;) Ja miałam przed ciążą C a teraz mi w D tak jest ciut ciasnawo  ::) Ale ja mam 158 wzrostu :) A na plus mam 3 kg i urósł mi w sumie tylko brzucholek a reszta chyba nawet trochę schudła co mnie bardzo cieszy ;D Wczoraj był u mnie kolega którego nie widziałam prawie od początku ciąży i mi powiedział że fajnie wyglądam bo mam właśnie tylko brzuszek a jego żona w ciąży bardzo tyła... Fajnie komplement usłyszeć ;)  :p

A ja myślałam że tylko mnie cyce tak urosły jak dzikie miałam ledwo B a teraz upycham sie w C
I podobnie jak Ty Ines przytył mi tylko brzuszek a reszta została taka jak była - gdyby nie brzuszek mieszczę sie w dzinsy

W poniedziałek idę do gina i zważy mnie na tej samej wadze co zawsze dlatego nic nie mówię - wedługo domowej mam +2,5

reklama
A co powiecie na to ze ja schudlam 9 kg, teraz waze 62 i nic do przodu... caly czas wymiotuje i boje sie ze tak bedzie az do konca...

Do góry