reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

reklama
kolory strasznie ponure ale pomysł i wykonanie pierwsza klasa, marzy mi się coś w tym stylu...
a74eae2d11862331912a57470e306fa4.jpg

Załączniki

• a74eae2d11862331912a57470e306fa4.jpg
    a74eae2d11862331912a57470e306fa4.jpg
    37,4 KB · Wyświetleń: 57
Ciekawe to drzewko:tak:

Dziewczyny, a ja poszukuję (od godziny zaledwie, ale już widzę chiński badziew w ilości przytłaczającej) jakiejś lampki nocnej na baterie, coś może LEDowego do dziecięcego pokoju - dla Ninki. Czegoś,co miałaby tuż koło łóżka i mogła sobie sama włączyć w nocy gdy się wybudzi ze snu. Nie może to być nic wymagającego wiercenia w ścianie (no bo ściana nie nasza;-)). Najchętniej coś niewielkiego i niknącego w pokoju, zważywszy że pokój jest jaki jest (bez wyraźnego motywu).

Andariel - lampkowo nie pomogę - nic mi nie wpadło w oku w tym kierunku. :no:
Dziś rozmawiałam na temat łóżka Młodej - i przejściowo będzie chyba takie jak z blogu który wyklejała Aestima - czyli proste z małym wejściem z boku, dopasowane do obecnego materaca - 120 cm. A później dopiero antresola.
I jeszcze - balkonowe klimaty cudne tylko raczej na słoneczną pogodę - rodzice mojego chrzestnego mają coś w stylu mały stoliczek, dwa krzesełka i parę doniczek - b. fajna sprawa na kawę czy na tfu... dymka.
Madzioolka - motyli dywan cudny, ale jak dla mnie za dużo i nie koniecznie moich kolorów.
Tu http://www.kidstown.pl/?category=301,dywany-typu-shaggy-arte-espina masz troszkę w szarościach - kwestia wielkości i odcienia.
A poza wszystkim takie http://www.kidstown.pl/?category=305,dywany-play-dywany-3d-przestrzenne cuda jeszcze są :-p

Ostatnia edycja:
Madzioolka, fajne ale juz widze te spadajace ksiazki, no i dla mnie za bardzo chaotyczne, jednak wole proste formy ( np tp drzewko co wklejala Marta).
Andariel na all sa takie dotykowe zwierzaczki gimmo czy jakos tak. Kosztuja ok 30 zl, jest jezyk jesli myslusz o lesnym pokoju. Ja go kupie:) Sa sympatyczne i dzieciom bankowo prYpadna do gustu

reklama
Forever te przestrzenne to fajny pomysł ale znów pstrokacizna a ja chcę stonowany a shaggy to juz skreśliłam przez niemożność dokładnego sprzątnięcia i tony brudu chowającej sie w tych frędzlach - codzienne odkurzanie to nie dla mnie... no i ceny na kids town do przystępnych nei należą, tzn nie na moja keiszeń póki co

Do góry