reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

A faktycznie, gimmo! Kiedyś mi się podobały, ale na pewno jeżyków nie było, w końcu się na żadną nie zdecydowałam. Nie wiem dlaczego mi teraz nie wyskoczyły w wyszukiwarce na all:confused:

reklama
Ja niestety na razie nie pooglądam ...
My mamy zwykłą małą z materiałowym abażurem - co ważne bo poprzednia pociągnięta za kabel się stłukła - i Młoda już ją umie wyłączyć. :-p
Madzioolka - te przestrzenne dywany wkleiłam jako ciekawostkę natomiast do shaggego powinna być w zestawie pani do sprzątania codziennie :happy2:. No faktycznie w Kids Town nie jest taniu, nasz dywan z przeceny kosztował ponad 600 zł.

Ostatnia edycja:
reklama
Zamówiony i zapłacony:cool2:zaryzykowałam dając Ninie wybór nawet ze świnią z różowymi dodatkami (ach, ta adrenalina po pytaniu: który Ci się najbardziej podoba?), ale szczęśliwie dla mnie wybrała jeżyka:-D
ps. generalnie Nuśka nie boi się ciemności, ale że Leo co noc między 1 a 3 mnie woła, a ja zanim go usłyszę chwila mija, to się wybudza i ciężko jej potem usnąć. No i wczoraj mi powiedziała, że nie mogła spać i potem śniła jej się wiedźma i duży brzydki niedźwiedź, i że się trochę bała bo było ciemno. Myślę więc, że taka lampka pod ręką w razie przebudzenia będzie fajnym uspokajaczem.

Do góry