reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

reklama
Madzioolka - a może Pan byłby bardziej uniwersalny ;-)Ja niby mam ale tak na odwal się robi, a opiekunka Młodej poprawia.... :baffled: Plus kompletnie bezmyślna - przy sprzątaniu też trzeba niestety głowy używać....
A tak wogóle maila wysłałam. :happy2:
Andariel - bardzo jestem ciekawa tych lampek, ale to w domu obejrzę.

drugi plakat P1210002.jpg.jpgP1210001.jpg też z neta zgapiony, trochę zmodyfikowałam rzeczy np na g są guziki, bo Miesio je uwielbia!:) NIe dam za coś takiego 4 dych, więc wymodziłam sama. Jeszcze cyferki przerysuję na białym i wieszamy:-) no i ślady po ołówku muszę wymazać... i przesunąć w ramce w prawo i będzie git! trochę większa ramka by się przydała, bo ucieło dół i bałwana...

Załączniki

• P1210002.jpg
    P1210002.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 80
  • .jpg
    .jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 79
  • P1210001.jpg
    P1210001.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 71
Aestima plakat przekozak jakby topowiedziała Doggi :-) super Ci wyszedł!!! czym malowałaś???? ja widziałam coś podobnego na pakamerze ale właśnie ta cena chyba jeszcze drożej niż 40dychy, niezłe zdzierstwo...

U Ewy też był plakat literkowy http://otymze.blogspot.com/2013/03/nasz-przyszy-lokator.html ale jakiś taki mało czytelny mi się wydaje...

Ostatnia edycja:
Aestima, świetna robota! :-) Baaardzo mi się podoba!

Madzioolka, zgadzam się, że plakat Ewy mało czytelny.

A ja, oglądając dziś moją nową książkę, pomyślałam o zrobieniu czegoś podobnego, tylko myślałam o cyferkach - no i wersja materiałowa, na drzwi. Aaaależ się nakręciłam! :-)

Aestima wooooow! Ty to masz talent! Super pomysl i wykonanie, chyba na urlopie sie wezme za taki plakat, bo strasznie mi sie podoba. I super na bialym te literki wygladaja! A czym malowalas?

Mi ten u Ewy tez sie nie podobal dlatego wzorowalam sie na tym drugim ( w necie znalazlam dwa z polskim alfabecie). Teraz musze cyferki przerysowac... czy zostawic te na granacie?

reklama
Mrsmoon, pomysl zgapiony z tego mega drogiego plakatu. Ale dodalam swoje innowacje:) kredkami i cienkopisem a cyferki tez farbkami.

Do góry