reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

Cinamon dzięki...śliczna ta pościel, na allegro sie jej nie kupi a nie kupowałam nigdy w sklepach internetowych

larvunia ja przwijak mam w pokoju (taki na komode) bo nie wyobrażam sobie latać piętro niżej do łazienki np. w nocke, kapać też będziemy w pokoju, bo przenoszenie dziecka z łazienki do pokoju to jakoś takie zamieszanie u dziecka wywołuje...na dole na pralce rozłożę przewijak miękki z IKEA, drugi zestaw do pupci i styknie...gdy mała będzie na dole to tam będę przewijać ją...

tak mi się wydawało, ze tego czasu dużo nam zostało, a teraz to mam wrażenie, ze nie zdąże ze wszystkim...

reklama
Mysia ja tą pościel kupiłam w Świecie dziecka. To taki stacjonarny sklep. Chodziłam ponad miesiąc za pościelą ale żadna mi się nie podobała. A pojechałam z siostrą do sklepu i obie wybrałyśmy na raz pościel tej firmy. Ja w te kurki a ona w słoniki.:-D

Marta, Twoje literki wymiatają! Można zamówić? ;-)

hihi....:happy:przepis na literki podałam więc zapraszam do ręcznych robótek ;-)ja już rozmyślam nad czym nowym dla synka:-) auto085.gif

Ja poszłam na łatwiznę i zamówiłam dla córek na allegro. Dobrze, ze mają krótkie imiona bo z torbami bym poszła:)
k2.jpg
p1.jpg

Ostatnia edycja:
polkajka bardzo fajny pokoik

co do przewijaków,to ja tez potrzebuję dwóch,jeden na drewniane łóżeczku w sypialani na górze,a drugie na turystyczne na dole,bo nie będę latac za każdym razem na górę(p.s. jeszcze nie mam tego domu:wściekła/y:,ale będę mieć!!!!!)

Polkajka- słodki kącik dla córci:-)ta krateczka mnie urzekła!!! Ja literki sama zrobiłam bo mnie naszło...a koszta to fakt duże ale pomyślałam, że skoro mogę coś sama zrobić to czemu by nie;-) Twoje literki są drewniane a tego raczej sama nie wystrugam:no::baffled::no:
..a te moje miśki obok literek z imieniem-na foto- też sama zrobiłam..jak się rozpędziłam to szyłam i szyłam:-D

Asinka, mam tę pościel z aplikacją. Niestety, nie doczytałam, że trzeba prać w niskiej temp. i w 60st. trochę mi wyblakł niebieski słonik - ale zielony miś jest ok, bo prałam go już w 40st ;-) Pościelka bardzo mi się podoba, tylko muszę pamiętać, żeby nie prać w wysokiej temperaturze - nadrobię prasowaniem ;-) Ale jest cudna i kupiłabym jeszcze raz :-)

reklama
Asinka ja mam dokladnie ta posciel co wypatrzylas na tej aukcji 3-el POŚCIEL dziecięca 135x100 z aplikacją !!! (1594635722) - Aukcje internetowe Allegro wzór 313 miś beżowy/piaskowy..kupiłam caly zestaw(ochraniacz+posciel do wózka w identyczny wzór) łacznie z delikantym baldachimem...łózeczko mam drewnianeciemny brąz z jasnymi krótkimi bokami i tez jakims miśkiem namalowanym.wyprałam ja w 40st bo przeciez chodzi o odświeżenie.....a jako druga posciel to taka bezową krateczke, która idealnie pasuje d
o kompletu ;-)polecam tez takie kocyki BOBAS__KOCYK z mikrofibry__ APLIKACJA_NOWOŚCI ! (1516032269) - Aukcje internetowe Allegro
kupiłam dwa u tego samego sprzedającego-sa super!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry