marta24
Trójkowa mama:)
to ja tez musze do empiku pojechać po te tablice
ja w pokoju dzieciaków ciągle coś przestawiam i nadal jestem niezadowolona, ciągle mi coś ne pasuje, ale juz bliżej mi niż dalej
martadelka sowy o które pytalaś są cudowne, kupiłam je za grosze w biedronce, tu zdjęcie w kolorze
a my przerobilismy łózeczko norberta na małe łózko, wyszło swietnie i kawaler nawet spi w nim, muszę je tylko przemalować i musze znależź jakiś ładny materiał na pościel
ja w pokoju dzieciaków ciągle coś przestawiam i nadal jestem niezadowolona, ciągle mi coś ne pasuje, ale juz bliżej mi niż dalej
martadelka sowy o które pytalaś są cudowne, kupiłam je za grosze w biedronce, tu zdjęcie w kolorze
a my przerobilismy łózeczko norberta na małe łózko, wyszło swietnie i kawaler nawet spi w nim, muszę je tylko przemalować i musze znależź jakiś ładny materiał na pościel
wklejam jedno zdjęcia dla porównania jak było przed (daję to zdjęcie, bo na tej stronie najwięcej się zmieniło). 

czy tak na fotkach wygląda? Martadelko, ja od dawna chcę zrobić ten sznurek na rysunki co link zapodawałaś, to sup[er pomysł i potrzebujesz w zasadzie sznurka i klamerek tylko, działaj!, możesz nawet nad łóżeczkiem zawiesić albo girlandę ( chorągiewki), jakby co mama mojej koleżanki szyje takie i mają trochę na sprzedaż , właśnie otwierają biznes ( rękodzieło)
ale jak to widzisz, że tam będzie puste miejsce...?
no ale trzeba doceniać to, co się ma...)