Felkaa
Fanka BB :)
no niby masz racje... ale ona tam bedzie siadać, kłaść się itd widzę co robi w domku z kartonów;-) tak, tak ściany koniecznie (kiedyś) będą przemalowane, ten kolor nietrafiony...
szczerze - te wiszące siedziska mi się nie podobaja, no i zawału serca bym dostała...
kolor ścian - miodowe coś tam, nie pamietam nazwy, ogólnie zółty, a chcę bardziej stonowany, jaśniutki, co by nie rzucał się w oczy, tylko ładnie komponował
znalazłam, jedna z najlepszych aranżacji kącika do spania jakie widziałam, surowe ale magiczne zarazem
szczerze - te wiszące siedziska mi się nie podobaja, no i zawału serca bym dostała...
kolor ścian - miodowe coś tam, nie pamietam nazwy, ogólnie zółty, a chcę bardziej stonowany, jaśniutki, co by nie rzucał się w oczy, tylko ładnie komponował
znalazłam, jedna z najlepszych aranżacji kącika do spania jakie widziałam, surowe ale magiczne zarazem
Ostatnia edycja:
powyższe zdjęcie ogólnie bardzo ładne, fajne łóżko z poscielą i stoliczek , ale półki sa jak dla mnie okropnie ponure, ale to moje odczucie bo ja lubię jasnę wnętrza, ciemne mnie przytłaczają

aha i ten chiński jedwab (Aestima) mnie nurtuje