reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

Martadelka - jeśli mi zwymiarujesz pokój i obfocisz i wymierzysz meble i obfocisz to czemu nie.... :-p Chyba, że filmik krótki jeśli masz czym.... I okno ważne na którą strone świata wychodzi, w która stronę się drzwi otwierają. I podstawowe założenia - co tak a co nie.

reklama
My mamy leśny;) Liski, sowy, sarenki, to moje motywy od lat, ale już mocno przereklamowane się robią:/ sowy już dawno wywkreśliłam z naszych motywów, ale nie wiedziałam, że liski, sarenki, jeżyki też się staną takie popularne:szok:

Martadelka - mój plan jest zbyt szatański - jak na czarny charakter przystało :evil: - więc żeby była to uczciwa wymiana musiałabyś mieć z 6 pokoi..... :eek:
Aestima - każdy las jest inny, a znając Andariel to wymyśli coś takiego, że nam szczęki opadną - przynajmniej mnie...:baffled:

Ikea obecnie znacznie mniej osiągalna dla mnie. Słuszna uwaga forever - pomysłów na las jest wiele;-) a mi do głowy cisną się mroczne wizje lasu:-pnie zrobię tego moim dzieciom:-D

edit. a w ogóle to chyba chwilowo oddalam w niedaleką przyszłość dekorowanie pokoju dziecięcego - muszę odkopać urodzinowy banner, dorobić pasującą cyferkę 2 i szykować wystrój na urodzinowe party Leosia!!! Za tydzień z kawałkiem 2 latka kończy!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
mroczna wizja lasu:-D:cool2:
a właśnie co do lasu to ja forsuje M na drzewa na ścianę do kuchni, bo mi tam pusto a ściana meeeega długa i podoba mi się ta tapeta (tylko może nie w tych zestawieniach co tu pokazane, w pracy mam lepsze linki:-p)
The popularity of this soothing forest-themed wallpaper shows no signs of waning
kolorystycznie pasowałaby nam do mebli jak nic, tylko musiałabym kawałek do domu przynieść czy się nie pogryzie z kolorem na fartuchu (pomiędzy meblami), ale na razie tylko myślimy;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry