Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zobaczymy dzisiaj. nie chwalę dnia przed zachodem bo z bezbolesnym karmieniem to już bajka. mój mały mądrala ciągnie cycki jakby chciał je zabrać gdzieś ze sobą nie mówiąc o poprawianiu ich sobie - po kilku minutach ssania wypuszcza i łapie głęboko ale dość często śmiejąc się do nich
znalazł sobie zabawę
Uprzedziłam go, że jak urwie to przerzucamy się na butlę. I będzie dostawał herbatkę rumiankową codziennie! (nienawidzi jej) Nie podziałało. Chyba nie mam autorytetu 
Poddałam się. Małż walczy. Dzielny jest...skąd ja to znamTia. Piotruś też się tak bawiUprzedziłam go, że jak urwie to przerzucamy się na butlę. I będzie dostawał herbatkę rumiankową codziennie! (nienawidzi jej) Nie podziałało. Chyba nie mam autorytetu
Pochwaliłam dzień przed zachodem. Mamy koncert od 3h. Mały wyjec. Nie chce być na rączkach ale mamy go lulać, nie chce być sam ale nie chce na nas patrzeć, nie chce mieć krępowanych rączek ale mamy za nie trzymaćPoddałam się. Małż walczy. Dzielny jest...
Michaś nie wie co to rumianek, ale podejrzewam, że by nie pogardził. nawet po nystatynie się nie krzywił;-) dla mnie vibovit jest paskudztwem a jemu nie przeszkadza... połknie chyba wszystko co mu się da
no i wyjec taki sam
- to za mocno leci z cycka, za chwilę za słabo. Poza tym chyba doszedł ból brzuszka bo Misiek zaczął się prężyć i okropnie krzyczeć przy cycku (ma okropne wzdęcia, ale głównie rano - dziś wieczorem pierwszy raz dostał kropelki /pediatra poleciła espumisan, ale dałam SABsimplex, bo to w zasadzie to samo/+acidolac). po dwa razy każda pierś
i w końcu zasnął. teraz śpi już prawie 1,5 godz, ale godzinę spał na rękach