Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Monia ja tez sie przymierzam do kupna karuzelki i myslalam wlasnie o tej co Ty masz...mam juz dosc bujania na rekach...
;-):-). Poza tym ma szesc szybkosci hustania no i karuzela ni tylko sie kreci ale tez bawi w "akuku". Mam nadzieje ze wiesz o co mi chodzi. Naprawde polceam! Aha no i najwazniejsze, mozna kupic tansze hustawki ale wszystkie sa na baterie a taka hustawka zjada je szybko wiec trzeba co chwile kupowac nowe. Ja nie znosze bateri wiec jak zauwazylismy ze ta sie wlacza do kontaktu to od razu podjelismy decyzje
no i nie musze teraz "oszczedzac" dziecku bo bateria za szybko sie wykonczy
.

:-(
No nieźle dajesz czadu! A już dwie to szok. Rację ma mąż. Faktycznie może tak wpływać na dziecko. Kofeina przenika do mleka. Dlatego nawet środków na cellulit nie wolno stosować bo mają kofeinę. Na dziecko to bardzo wpływa - może nie spać.
też już wymiękam:sick: podobnie jak u goździczka od tego ciamkania zaczyna mnie znów wszystko boleć (a tamta ranka się zagoiła). u nas po kilku min ssania zaczyna się krzyk, szarpanina i nawet odbicie nie pomaga. po przełożeniu do drugiej piersi to samo. najpierw spokój, potem koncert
może faktycznie mam za mało pokarmu jak na potrzeby Miśka i za słabo mu leci
Monika ma mi przysłać ten francuski galactogil, zobaczymy jakie będą efekty (u niej wczoraj po jednym dniu było widać poprawę:-)). Jak to nie zadziała to przechodzę chyba na karmienie mieszane, bo się wykończymy, a koper włoski to mi zacznie z uszu wyrastać, mimo to że go lubię - ale powoli przestaję go lubić