Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
WitajcieJestem nowa na forum, dlatego chciałabym zacząć od zapoznania
![]()
Na imię mam Ewa, jestem żoną Adama od maja 2008r.Mieszkamy w Szczecinie. W czerwcu do naszej szczęśliwej rodziny dołączy nasza córeczka
![]()
Od tygodnia jestem nie chodzę do pracy i przeokrutnie nudzę się w domu, dlatego znalazłam się na forumMam nadzieję, że znajdę tutaj dużo cennych informacji, poznam miłe osoby i przy okazji szybko i miło zleci czas oczekiwania na maleństwo
![]()
witaj :-)witajciejestem nowa na forum, dlatego chciałabym zacząć od zapoznania
![]()
na imię mam ewa, jestem żoną adama od maja 2008r.mieszkamy w szczecinie. W czerwcu do naszej szczęśliwej rodziny dołączy nasza córeczka
![]()
od tygodnia jestem nie chodzę do pracy i przeokrutnie nudzę się w domu, dlatego znalazłam się na forummam nadzieję, że znajdę tutaj dużo cennych informacji, poznam miłe osoby i przy okazji szybko i miło zleci czas oczekiwania na maleństwo
![]()
- dał mi do zrozumienia, że mam siedzieć w domu a nie denerwować go pracująć 2 tygodnie i potem miesiąć zwolnienia itd.
Jednak bobo jest owocem podróży poślubnej. Od jakiegoś czasu wiemu już że, to będzie chłopiec.