gaja23
multimama '02 '06 '10
Mateuszkowa jak znam życie za 3 dni napiszesz, że znów schudłaś hehe;-) ale fakt samym słodkim nie można żyć, bo z tego że zjesz 2 czekolady i nic więcej do końca dnia
Ale rozumiem cię bo ja też maniak słodyczowy jestem, mogłabym się tylko nimi żywić i nie tęskniłabym za innym jedzeniem.
Edytko ja mam w szafce 3 paczki ze słodyczami - OMG!!!!
No ale póki co dzis zjadłam prawie cały kg truskawek, wypiłam 3 kawy i 1 szklanke maślanki i z litr wody i tak siedzę wodę piję i myślę o szafce magicznej kochanej słodyczami zapchanej ale nie dam sie jej o nie!!! więc grzecznie woda zapijam
Ale rozumiem cię bo ja też maniak słodyczowy jestem, mogłabym się tylko nimi żywić i nie tęskniłabym za innym jedzeniem.Edytko ja mam w szafce 3 paczki ze słodyczami - OMG!!!!
No ale póki co dzis zjadłam prawie cały kg truskawek, wypiłam 3 kawy i 1 szklanke maślanki i z litr wody i tak siedzę wodę piję i myślę o szafce magicznej kochanej słodyczami zapchanej ale nie dam sie jej o nie!!! więc grzecznie woda zapijam
i nie moge sie walnac na wyro i lezec ,kaszel mna szarpie jak nie wiem ,goraczki stopni 39 ...bylam u lekarza,biore antybiotyk.
a ja nie mam na nic sily.

na sile ja trzymaly zeby jej zajrzec do gardla i do uszu i osluchac,darla sie jak opetana ,wierzgala nogami az sie dlawila od placzu
he,bo mam zachciewajki jakbym w ciazy byla...
przeciez zaden syrop juz jej nie pomoze...nie wiem.
i Toxi...