• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

witam się,
wytrwałam na piciu i truskawkach i duma mnie rozpiera, dziś już jem dietkowo ale normalnie:tak: Muszę jakieś śniadanie wygmerać, pewnie na jajku i skibce chlebka się skończy bo w lodówce przewiew więc nie ma w czym wybierać:-p

reklama
mąż juz "zaliczony" hahahaha przerwa zrobiła swoje :P nie ma , że noga boli, o nie! :P

btw Kropeczko ! jedziecie z Bartusiem do Turcji, tak ? powiedz mi, zabierasz pewnie słoiczkowe żarcie, co ? to jakieś apartamenty czy hotel ? jak "widzisz" żywienie małego ?

mi póki co jedno bobo wystarczy ;-) kolejne jeśli w ogóle za jakiś czas, chęć posiadania rodzeństwa dla syna szybciej już mi przeszła
mam nadzieje, że Wam się uda :-)
trzeba codziennie "strzelać" a nuż się trafi hehe ;-) polecam takie metody, codziennie po 2 razy ;-)

no my tylko możemy wieczorami i po południu dopóki nie ma nikogo w domu... ale wątpię żeby się trafiło bo nie wiem co z tą @ :angry: cholera jedna i pewnie lekarze ostudzą nasz zapał w piątek bo pewnie będzie trzeba najpierw unormować hormony a ja bym już chciała mieć nową fasolkę ... :baffled: jutro miałam mieć wizytę i zakładaną kartę ciąży fiu fiu ... jakie to niesprawiedliwe ... i znów coś mnie lewy jajnik boli

Zobacz załącznik 474097 strasznie mi się podobają te butki :D

Ostatnia edycja:
reklama
butterfly boskie i na bank wygodne:tak: też coś w tym stylu dziś w rękach miałam ale mam tyle planów zakupowych, miałam dres i adidasy kupić a tu na działce w altanie trza dach nowy położyć bo dziura wielkości piłki tenisowej i jak pada leje się do łazienki:baffled: więc z 300 zł trza wydać:baffled: i znów nici z moich planów:zawstydzona/y:

A ten jajnik może na ovu tak boleć, nie zawsze ona wypada w połowie cyklu:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry