• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Witam :-)
Właśnie kończę gotować zupę fasolową i zaraz zmykam na ogródek.
Mateuszkowa może to naprawdę skaza białkowa. A temperatura 37,6 to jeszcze nic strasznego u dziecka :sorry2: lepiej przeczekać aż samo przejdzie.
Fajnie, że zdecydowaliście się na wyjazd, Do 20 sierpnia masz jeszcze dużo czasu. Biegałaś dzisiaj ?

Jolita jakaś dziwna ta doktorka. Przecież dziecko ma prawo się bać obcej baby :crazy: Zaraz tam wyszukuje jakieś dziwne rzeczy.
Lepiej już dzisiaj ?

Gaja normalnie Cie podziwiam cały dzień niemal bez jedzenia :baffled: Ja bym nie dała rady, muszę zjeść choć troszkę.
No ale dobrze, że już wracasz do normalności, bo na dłuższą metę taka dieta głodowa raczej niewskazana.

Butterfly to Wy mieszkacie z rodzicami, że piszesz że nie macie wolnej chaty ? No ale swój pokój chyba macie ?
A buty świetne ?

reklama
Edysiek tak mieszkamy u moich rodziców i mamy swój pokój :-) ale wolimy jak nam nikt nie przeszkadza tzn- taty nie ma w tygodniu w domu a mama popołudniami jest u dziadków :-D więc korzystamy jak nikogo nie ma :)

Butterfly może byc tak jak pisze Gaja z tym bólem - ja tak mam i wiem z której str jajco idzie ;-) co do mieszkania z rodzicami to w domu czy w bloku? myslicie coś o kupnie? butki fajne, ale ja nie lubie z zapięciami w okół kostki bo skracaja noge

Edytko
biegałam, ale kiepsko :( taka kolka mnie dopadła, że przeszłam z 1 km :/ dramat.. mam zamiar zupełnie zgubić brzuch do wyjazdu, a najlepiej przed roczkiem :tak: i mam nadzieje, że to nie skaza :szok: bo to byłaby masakra..

Gaja kupiłam dziś spacerówke dla małego inglesine trip - jestem zachwycona, miałam okazję przetestować ją dziś i na wertepach - niby skrót z chodnikiem którego nie było :/ i w deszczu - dopadła nas burza i muszę powiedzieć, że to jest to czego szukałam no i te 6 kg..... czyli bieganie znów odkładasz? szkoda..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mateuszkowa - rodzice mają dom, który jest mój tzn. będzie na mnie przepisany - a chcą zrobić tak żeby góra była nasza dół ich :)

Nie mogę się zdecydować: które są ładniejsze?

1.BEŻOWE czarne CAMEL sandały ESPADRYLE r 39 (2382721362) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
2.-50% NUDE beżowe CZARNE koturny ESPADRYLE r 39 (2408094810) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
biggrin.gif

jak dla mnie te 2 :-) co prawda ja bym ich nie kupiła bo za wysoka jestem i nie mam wąskiej stopy, ale ładniutkie, zreszta te 1 też-wyglądają na bardziej uniwersalne
:-)

fajnie z domem :-) że wiecie co i jak, najgorsza jest niepewność ..

Mateuszkowa no właśnie myślę nad zakupem 1 ... ale się zgapiłam i aukcja się skończyła :( a chciałam żeby doszły do piątku :dry: bo 2 to chyba za wysokie i raczej nie wygodne na dłuższą metę :) no tak - z domem fajnie dlatego sobie go remontujemy jak my chcemy

Butterfly jak dla mnie te 1, szkoda że aukcja się skończyła. A nie masz możliwości poszukać gdzieś w sklepach.
No na pewno lepiej jak nikogo nie ma, zero krępacji ;-)
Jak macie zrobić tak, że wyremontujecie sobie dom i będziecie w nim mieszkać to super. My też mieszkamy w domu z teściami - z tym, że my osobno, mamy 3 pokoje i kuchnię więc luzik, a na piętrze mieszka jeszcze brat K. Z tym, że taki dom trzeba ciągle remontować i końca nie widać, ale coś za coś.

Mateuszkowa pewnie odzwyczaiłaś się od biegania, spokojnie na pewno powoli przywykniesz :tak:

Ja trochę porobiłam w ogródku, teraz zrobiłam 8 abs. Zaraz przyjdzie Angela to odrabianie lekcji, kolacja, kąpanie i dzionek zleci. Meczu raczej oglądać nie będę :-p

jestem i ja, mecz T. ogląda a jakże:sorry2:
Ja musze steper tylko zaliczyć bo reszta już dawno zrobiona :) Ale natchnienia brak to może dziś pominę bo czuję sie jak z krzyża zdjęta, chyba ciśnienie spada:baffled:

A ja dziś dietkowo w miarę, rano bułka żytnia i herbatka, do tego z garść czereśni, potem obiad i owsianka rzadka z garścią truskawek, podwieczorek 1/2 szklanki maślanki z garścią porządną poduszonych truskawek i w międzyczasie podjadłam kilka tak z miseczki. I mały grzech 2 kawałki ptasiego mleczka ale to rano więc mam nadzieję, że na biodra nie wpłynie. I to chyba wszystko

Edysiek nas jest tylko czworo w domu :-) tzn w tygodniu troje bo tata jeździ tirami więc go nie ma, mamy praktycznie też teraz nie bo opiekuje się chorym dziadkiem bo jest bardzo z nim źle.
Do remontowania to nie ma za dużo :-) tylko teraz zmienialiśmy oświetlenie na korytarzach i chcemy sobie pokój przemalować i wymienić meble,łóżko - ale to z czasem bo nie ma aż tyle kaski a wiadomo,że od razu Rzymu też nie zbudowano :) zamówiłam te 1,znalazłam inną aukcję z tymi butami

gaja23
wytrwalości w diecie :) ja na mojej jestem od marca, ale przyznam się że troszku grzeszę :baffled:

reklama
witam z rana :)
butterfly bo ja konkretnej diety nie mam taką MŻ:tak: staram się ograniczać i wychodzi mi to ze wszystkim poza słodkim, oczywiście nie zajadam się namiętnie codzień ale zdarzają się dni kryzysowe:-p

A tak w ogóle znów jestem niewyspana, Maks o 5.30 pobudkę zorganizował:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry