• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
Czesc...
Czuje sie lepiej,ale antybiotyk skoncze dopiero w niedziele. Lepiej ale nos mam zawalony tak,ze smarkam co 15 minut.
Zawiozlam moja zlosnice do przedszkola rano bo wczoraj to myslalam,ze rozniesie pol chalupy i przy okazji moje nerwy byly na wykonczeniu...te przedszkole to jednak zbawienie.

Kurcze co do urlopu to ja nie wiem nic :baffled: nie wiem w ogole gdzie mam szukac ofert,co jak i gdzie:confused: a nie wiem bo chcialabym fajny urlop ale jak pomysle,ze mam wsiasc w samolot to slabosc mnie ogarnia ...juz lecialam,do polski tylko ale to wystarczylo bym znienawidzila latanie....ale zawsze moge walnac drineczka na lotnisku i jakos to bedzie :-D a jak mam juz leciec to chcialabym do Hiszpani.

Gaja ja od jakiegos czasu w ogole chleba nie jem ,no po prostu zbrzydl mi ,wszystko mi zbrzydlo...nie wiem moze przez ta chorobe ale jak patrze na te sery,szynki to bokiem mi to wszystko wychodzi i juz sama nie wiem co mam jesc :baffled: tak wiec przed chwila zjadlam loda na sniadanie :rofl2: a wczoraj wieczorem bulke sucha wszamalam,cos mnie napadlo.

I nie wiem co jeszcze mialam pisac...a,ze pogoda mnie dobija :-( jest naprawde zimno...i deszcz,deszcz,deszcz

heloł :D
dziś nie biegałam rano bo leje :/ na śniadanie 2 kromki z serem żółtym :zawstydzona/y: a później 2 serki czekoldowe :/ kurka no... zaw. tłuszczu w jednym - 12 %:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Edytko, kurka szkoda z tym kg ale to może wahania wody ????

Iza no właśnie a ja bym sie bała dawac małemu tureckiego żarełka, nawet z all incl, byłam na takim wypadzie i oni niestety nie są tak higieniczni jak my.. w dodatku troszkę poczytałam i ludzie odradzali wypady z takim maluchem na zoragizowany wypad bo pomimo wszystkich atrakcji, mało co było żeby wypoczywać - a to ucieka, a to raczkuje przy basenie, a to nie wysiedzi w krzesełku podczas posiłków, więc my jedziemy na bank za rok, bo taki 2latek to i więcej ogarnie-mam nadzieje.... moja Pogorzelica zarezerwowana o tu Albatros | Pokoje Pogorzelica :-) strasznie sie cieszeeeeeeeeeeee :D a gdzie do tego Dzwirzyna jedziecie ???? o spotkaniu można już rozmyslać :D i Twój Bartulek to malutko na wieczór je, jak mój wszamie obiadek-2danie ok 14 to póżniej o 17 musi zjeść coś większego czyli jakaś owsianke albo duzy słoiczek deserku albo banana itp. bo mleczko wieczorne z kaszką dopiero o 19.-19.30-20 więc nie wytrztmał by.. też uważam, że 360 jest boski :D tylko mi się czasem nie chce i daje mu butle bo szybciej :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Editek może to zwykłe spotkanie towarzyskie ? a mąż zdrowieje ale jak coś to ofiare z siebie robi hehehehe z fotelików na rower polecam roemer ( czy jak sie to pisze :P )

Żanetko biedna Ty jesteś z tym wstawaniem, chociaż ja też 6.30 pobudka:baffled: ale maluch zazwyczaj śpi od 19.30 ...chociaż wczoraj o 21 zasnął ale co sie dziwić jak go wybudzałam z drzemki o 18 :baffled::baffled:

Butterfly nie nakręcaj się :* łykaj kwas foliowy ;-)

Jola u nas tez pada więc łączymy sie w bólu ;-)

Jolit u mnie tez leje, a gdzieś Ty się tak załatwiła bo z tego co czytam to już trochę Cię trzyma to choróbsko. A przedszkole pewnie że zbawienie i ja tez czekam do przyszłego roku jak wyslę mojego diabełka niech im tam dokucza a ja sobie wreszcie odsapnę:-D.

Butterfly no to trzymam kciuki za wizytę obyś trafiła na ludzkiego lekarza, a to Ci dobrze że nie miałaś zabiegu bo wtedy organizm szybciej do siebie dochodzi ja miałam ale po 4 miesiącach zaszłam bez problemu w ciąże lekarz kazał odczekać 3 ale ja wolałam jeszcze jeden dla pewności;-)

Ostatnia edycja:
Editek stara-nie stara, ważne że sexi :D :D niech zobaczy "co" stracił heheh ;-) kurka aż Ci zazdroszcze tego spotkania.. mnie to nikt już nie chce :-p:-p:-p:-p:-p hehehehehe

Butterfly musisz pokombinować w ustawieniach:tak:

musisz pokombinować :D jest opcja dodaj zdj w sygnaturze

a ja nie wiem co dziś na obiad zrobić :szok::szok::szok: jakiś ryż z mięsem ? hmmmmmm...

Mateuszkowa później zobaczę co i jak :-) może się wystraszyli mojego ryjka i nie chcą dodać zdjęcia hahahaha :)

ja na obiad robię dla mamy i G : młode ziemniaczki z koperkiem,sos,surówkę i mięsko gulaszowe z szynki :) a sama zjem no właśnie co ... hmmm :laugh2:

reklama
U mnie dziaij wczorajsza fasolowa a dla siebie robię piersi z pieczarakmi i starszemu ugotuję ryz albo makaron do tego bo mały coś ostatnio tylko zupy je i "git majonez":-) mam luz bez J.

Butterfly
moja szwagierka też jeżdżą do takiej kliniki tylko że do Warszawy ale ona ma endometrioze i niedrożny jajjowód jeden, miała teraz inseminacje i czeka na rozwój wydarzeń.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry