Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie tyle bolesne co mi zawsze zostawały siniaczki.Bolesne?
Yhym.... Mam nadzieję że szybko znikały.Nie tyle bolesne co mi zawsze zostawały siniaczki.
Musisz miec chyba jakies wskazania lub moze to zalezy od kliniki??? Ja takich nie mamYhym.... Mam nadzieję że szybko znikały.
A czy każda z dziewczyn na te zastrzyki?
Agnies jak sie dzis czujecie???Nie tyle bolesne co mi zawsze zostawały siniaczki.
Skoro wie ze jestes w ciazy i zalecil... pewnie wie co robi... ewentualnie skonsultuj i innym?Czy brała któraś z was Monural na bakterie w moczu będąc już w ciąży? Bo Lekarz mi zalecił ale wyczytałam że to dość silny lek i się boję zarzyc
Hematolog bez problemu wystawi recepte. I popros o zaswiadczenie do lekarza prowadzacego i rodzinnego ze musisz brac wowczas nawet rodzinny bedzie mogl ci wypisac na ryczaltA ja dziś się zapisywałam do hematologa, jak nic muszę jechać do Gdańska. Eh... u mnie problem, bo nikt nie chce mi przepisać neopariunu. Jakoś lekarze się boją, a i nie każdy może, albo mój gin... nie ma chyba podpisanej umowy z NFZ wrrr.
Wow to zaszalalas gratulacjemam!!! 992,92 !!! nie wierze, jestem przeszczesliwa.
No to skoro coś się dzieje to jest dobrzePoczytaj cos albo se pograjja z ta torbiela normalnie chodzilam do pracy, dzwigalam, jezdzilam na rowerze i spoczko sie wchlonela, wie jesli ty masz zamiar lezec to tym bardziej git
a ja no coz... z 32 godz po transferze ok 20 przespalam haha
a poza tym brzuch boli okresowo wiec sie faszeruje nospa ale niewiele pomaga wiec tez staram sie lezec. Jutro musze jakies pranie zapodac i moze spacerek jakis zalicze
![]()
Ja nie mam cierpliwości do takich robótekMożesz... zacząć na drutach robić, albo na szydełkuJa się dziś z moim szydełkiem (i kocykiem dla Żywii) przeprosiłam, bo już go skończyłam 2 razy, ale się pomyliłam w międzyczasie i prułam
![]()