• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

Kochana bardzo mi przykro. Ale nie ma co porownywac ze drugi gorszy od pierwszego. To niestety los. I nie oznacza ze jest jakas tendencja spadkowa.
Musisz sie przebadac. Masz AZ 3 podejścia!!!! Az!!!! Ja mam tylko jedno. Wiele bym dala zeby miec ten komfort psychiczny "zapasu" mrozakow.
Zbadasz sie, obstawia Cie lekami i nastepnym razem sie uda i rodzenstwo bedzie czekac na swoja kolej.
Wiem ze to trudne i sciskan Cie z calej sily. Ale walczymy dalej!

Wiem to wszystko ale wiadomo, że z każdym podejściem strach jest coraz większy. Dziękuję. :*

reklama
@Justin87 wiem jak to boli... tez jadłam słodycze ale wypiłam do tego 1,5 butelki wina... ogolnie potem pomalowałam paznokcie i było lepiej. Każda szansa to 30% i nie zawsze jest sukces czasem potrzeba wiecej prób! Nie wiemy ile naturalnie blasyocyst nie implantuje sie u kobiety!! Także płacz a potem głowa do góry!!! Mysle ze duzo kobiet walczy o dzieci ale naprawde jednak większości sie udaje.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry