reklama

Kto po in vitro?

Dzis jest moj 11 dpt. Z powodu odchodzenia od zmysłów jade o 16 oddac krew i zweryfikowac bete. W laboratorium na Curie-Skłodowskiej w Zabrzu mozna zrobic badanie nawet dzis chociaz domyslam sie, ze wynik bedzie jutro, ale przynajmniej nie musze godzic tego z praca jednoczesnie. Tak bym chciala zeby ten brak objawow byl jednak objawem...

reklama
Dzis jest moj 11 dpt. Z powodu odchodzenia od zmysłów jade o 16 oddac krew i zweryfikowac bete. W laboratorium na Curie-Skłodowskiej w Zabrzu mozna zrobic badanie nawet dzis chociaz domyslam sie, ze wynik bedzie jutro, ale przynajmniej nie musze godzic tego z praca jednoczesnie. Tak bym chciala zeby ten brak objawow byl jednak objawem...

Trzymam kciuki za wysoka bete :)

Cyryjanka, trzymam kciuki za betę :tak:

Fusun, dziękuję, skoro ja miałam zarodek podany w 3 dobie to muszę sobie przesunąć weryfikację o 2 dni.

Majka201, trzymam kciuki &&&&&&&&& :tak:

Dzisiaj czuję się lepiej, dziękuję Cyryjanka za porady, mam nadzieję że to przeziębienie zwalczę od razu, to nie da rady się rozkręcić, Dzisiaj musiałam zażyć nospę, zaczęło mnie ciągnąć podbrzusze, jakichkolwiek objawów jak po stymulacji i transferze brak, piersi normalne, nic nie czuję, biorę to jednak za dobry znak. W końcu musi być dobrze i się udać !! :tak:

cyryjanka więc 3mamy kciuki i czekamy na betke :)

dziewczyny z warszawy proszę o pomoc, w końcu moja wiedz i trud w zaiążeniu na cos się zdał, znajomi którzy przenieśli się do warszawy staraą się o dziecko jakies pół roku, ona w dzieciństwie przeszła horobę onkologiczną i operacja pozbaiła ją 1 jajnika, jej amh to 2,6 wiec chyba niezle jak na 1 jajnik :) poszła do lekarza o mała plamienia w środku cyklu, rzecz jasna oni na samym początku staran, bez żadnych badan, poszła do lux medu bo wiadomo pakiet z firmy i tam lekarz kazał jej zbadać tsh, amh fsh , , estradiol i progesteron,lh i nasnienie męza, zbadała i wszystko oki, rócz niskiego estradiolu w 3 dc i progesteronu, miała tylko 1 USG, WCZESNIEJ NIGDY z wynikami poszła do tego samego lekarza ale już do invicty bo w lux medzie mają zakaz leczenia niepłodności, i on jej mówi ze musza podejść do in vitro ona oczywiście w mega szoku, :szok::szok::szok:, dr chyba neuberg się nazywał, kazał jej po wyjściu z gabinetu wbrac pakiet do in vitro , a ona az zaniemówiła, , wytpytałam ją co i jak, i podpowiedziałam zebu znalazła lekazra żeby wogole zrobił jej monitoring cyklu, czy ma owu, czy pęka no itd. same wiecie, a nie kurcze idziesz z plamieniami a tu info o in vitroi to nie z rządówki tylko polecił jej takie wiecie najdroższy pakiet za 17 tys..... poleciłam jej dr wojewódzkiego z novum, niech idzie i po kolei , a nie z grubej rury, a żeby było śmieszne to nie zbadał jej tamten lekarz prolaktyny, a chyba ona tez powoduje plamienia w srodku cyklu, , proszę o pomoc jeżeli możecie, może o jakiegoś dobrego gina znacie ale nie z kliniki?

JoM ciesze się ze trafiłaś do immunologa i to za sprawa forum :) i że coś znaleźli, więc 3mam kciuki za naturalsa:) 20 stycznie ide do immunologa i zapytam się czy ona na NFZ może mi zrobić toxo, cytomegalie itp., bo nie miałam, chamydie chyba tak, bo do rządówki robili obowiązkowo.

buziaczki dziewczynki

Jogo - chcialam ci odpisac o suwaczku i twoim tygodniu ciazy ake widze ze Martaczi juz pomogla...

Kwiatuszekq20 - no pewnie ze o tobie pamietamy - taka zapracowana ostatnio jestes ze nic sie nie odzywasz - jak tam twoje sprawy? kiedy stratujesz??

Genna - ja to sie zabardzo nie znam - ale kurde szok ze lekarz tak z niczego od razu na IVF ja wyslal i to jeszcze prywatnie - dobrze jej doradzilas zeby poszla do innego lekarza i poprostu konkretnie zbadala co i jak. Co do tych plamien to wiem ze jesli wystepuja przed okresem to moze byc wina prolaktyny ale moga byc i inne przyczyny...

Cyryjanka - kciuki mocno zacisniete za piekna betke

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry