Bety, najki, Jessie mam przeczucie, że jutro będzie dobry dzien. Jutro dziewczęta będą miały piękne zarodeczki, a niedowiarek zobaczy wysoką bete
Dziewczynki a wy macie blastki? czy 3dniowe?
annemarie tak czytam ostatnie posty i chyba ty już coś wiesz, albo przeczuwasz
trzymam kciuki za test. Niech moc będzie z tobą!
sykatynka ludzie w ogóle mało więdzą, ja pamiętam jak u nie na studiach furore zrobiła metoda yuzepe w porównaniu do Postinoru o wiele tansza
W ogóle były kobietki co w wieku 20lat byłay może raz u ginekologa, a ciąża? no raczej jej to nie spotka 
Dziewczynki a wy macie blastki? czy 3dniowe? annemarie tak czytam ostatnie posty i chyba ty już coś wiesz, albo przeczuwasz
trzymam kciuki za test. Niech moc będzie z tobą!sykatynka ludzie w ogóle mało więdzą, ja pamiętam jak u nie na studiach furore zrobiła metoda yuzepe w porównaniu do Postinoru o wiele tansza
W ogóle były kobietki co w wieku 20lat byłay może raz u ginekologa, a ciąża? no raczej jej to nie spotka 
Ostatnia edycja:

gadam z nim jak z kaloryferem.Ja do niego ,a on nie reaguje. Podzielilam sobie te cale mase lekow ktore biore i jakos dzisiaj funkcjonuje. Sikacza jeszcze nie robie,bo nawet te ktore mam, i tak pokaza mi palca.:-) i vice versa. Jutro mam badanie progesteronu i estradiolu. To normalna kontrola ,zobaczymy co wyjdzie.Pewno jakis wynik;-);-);-)
musiala kupic od razu30szt. bo to byla najmniejsza opcja,wiec moge robic 3 dziennie. :-):-):-) wiec jak bede w ciazy to kazda ode mnie dostanie
Czy jeszcze poczekasz?ponoć z czasem uczymy się cierpliwości