reklama

Kto po in vitro?

Bety, najki, Jessie mam przeczucie, że jutro będzie dobry dzien. Jutro dziewczęta będą miały piękne zarodeczki, a niedowiarek zobaczy wysoką bete:-p Dziewczynki a wy macie blastki? czy 3dniowe?

annemarie tak czytam ostatnie posty i chyba ty już coś wiesz, albo przeczuwasz:-p trzymam kciuki za test. Niech moc będzie z tobą!

sykatynka ludzie w ogóle mało więdzą, ja pamiętam jak u nie na studiach furore zrobiła metoda yuzepe w porównaniu do Postinoru o wiele tansza:-p W ogóle były kobietki co w wieku 20lat byłay może raz u ginekologa, a ciąża? no raczej jej to nie spotka :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Bety, najki, Jessie mam przeczucie, że jutro będzie dobry dzien. Jutro dziewczęta będą miały piękne zarodeczki, a niedowiarek zobaczy wysoką bete:-p Dziewczynki a wy macie blastki? czy 3dniowe?

annemarie tak czytam ostatnie posty i chyba ty już coś wiesz, albo przeczuwasz:-p trzymam kciuki za test. Niech moc będzie z tobą!

sykatynka ludzie w ogóle mało więdzą, ja pamiętam jak u nie na studiach furore zrobiła metoda yuzepe w porównaniu do Postinoru o wiele tansza:-p W ogóle były kobietki co w wieku 20lat byłay może raz u ginekologa, a ciąża? no raczej jej to nie spotka :-D

Mam koleżankę 27 lat i raz była - zmusialm ja zeby poszła chociaz na cytologię .... Poszła.
A ona " ale mnie nic tam nie boli " hahaahha

Kate- nie mam zielonego pojecia ,wczoraj byla ze mna masakra,dzisiaj lepiej chociaz moj brzuch....szkoda gadac :szok:gadam z nim jak z kaloryferem.Ja do niego ,a on nie reaguje. Podzielilam sobie te cale mase lekow ktore biore i jakos dzisiaj funkcjonuje. Sikacza jeszcze nie robie,bo nawet te ktore mam, i tak pokaza mi palca.:-) i vice versa. Jutro mam badanie progesteronu i estradiolu. To normalna kontrola ,zobaczymy co wyjdzie.Pewno jakis wynik;-);-);-)

Jessie ja to w ogóle jestem jednym, wielkim, chodzącym stresem...i tak już od lat.
Wszystko przeżywam, spać nie mogę i chodzę po ścianach. Przed punkcją mega się stresowałam, ale bałam się głównie bólu i narkozy...Jutro wiem, że nic nie będzie bolało...ale i tak się stresuję. Trzymam mocno kciuki za zarodeczki i pęcherz, żeby wytrzymał do końca transferu :D
Damy radę kochana...a później już będę musiała się wyluzować - dla dobra bąbelka ;)
I Ty również!:tak:

najki, luzuj sie i to juz !!!! przy tak ogromnym poziomie stresu mozesz juz teraz zapomniec. Jak jestes zestresowana to twoj organizm bedzie odrzucal wszystko co bedzie z niego czerpalo energie i wymagalo ,zeby pracowal za dwoje. To jest taka samoobrona. rowniez ciaza w tym momencie jest czyms co obciaza twoj organizm. Dlaczego kobiety nie zachodza w ciaze ,jak zyja wedlug kalendarza,???? bo sie spinaja,stresuja i mysla,ze teraz musi sie uda. NIC NIE MUSI !!!! a udaje sie jak sie zapomna. Taka niestety jest prawda. zycze Ci jak najlepiej, wskakuj w trampki i do lasu pobiegac. :-):-):-)

Kate_p7 chyba blastki. Skoro w środę miałam punkcje a w poniedzialek tranafer... Jejku chyba dzisiaj nie zasnę :)
Ps. Tak w ogóle to przypomniało mi się ze moj lekarz mówił ze okres wakacyjny jest zawsze bardzo owocny :) oby to była prawda :)))

annemarie a który to dpt? i którego chcesz robic test bom ciekawa:happy:

jessie wiem, ze łatwo mówić nie nakręcaj się bo to naprawdę utrudnia uzyskanie pozytywnego wyniku:-p będziecie mieli jeszcze dużo zarodków a ivf to nie zawody:-)

annemarie a który to dpt? i którego chcesz robic test bom ciekawa:happy:

jessie wiem, ze łatwo mówić nie nakręcaj się bo to naprawdę utrudnia uzyskanie pozytywnego wyniku:-p będziecie mieli jeszcze dużo zarodków a ivf to nie zawody:-)

dzisiaj jest 6 dpt. dorwalam testy,ktore daje moja klinika, i ktore sa podobno nie do kupienia. Hahaha:baffled: musiala kupic od razu30szt. bo to byla najmniejsza opcja,wiec moge robic 3 dziennie. :-):-):-) wiec jak bede w ciazy to kazda ode mnie dostanie:tak:przeciez ich nie zjem:-)

reklama
annemarie to za jakies 4dni możesz nieśmiało zacząć robić:sorry:Czy jeszcze poczekasz?ponoć z czasem uczymy się cierpliwości :-D no u mnie to nie działało:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry