aniez
Fanka BB :)
moze Ci dziecko uciska na żołądek? hmm![]()
Osobiście obstawiłam jakieś zmiany hormonalne, bo dziecko się nieco obniżyło (zgaga mi przeszła i jakoś lżej oddychać, jak się wdrapuję na to moje 4 pięterko :-)).
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moze Ci dziecko uciska na żołądek? hmm![]()
:-) a u mnie odwrotnie, Tymek uwielbia na prawym boku a na lewym mnie kopie, a jak na wznak leze to mi pecherz nie wyrabiaDretwieje mi brzuch jak leze na boku. Juz od bardzo dawna w sumie, tak u samej gory. Tylko ze teraz to juz wogole przesrane bo moge tylko na lewym boku lezec i spac, bo na wznak od razu macice szlag trafia i stawia sie niemilosiernie, a na prawym Polcik niecierpi i od razu traktuje mnie z piesci... i tak stale ten lewy bok mietosze, nogi to prostuje to zginam, poduchy to juz nie wiem jak podkladac by bylo wygodnie....

u mnie dokladnie lustrzane odbicie, no i glowka w gore... ale tez tak wymyslilam ze jak na lewym, to Panna lezy na pleckach, a na prawym wisi i dlatego boksujeulubiona pozycja Tymusia zapewne wynika z tego że leży po mojej prawej stronie (lekarz mi mowil na USG) i tak sobie tłumacze na chłopski rozum że jak się na lewy bok połoze to on tak w góze wisi![]()