Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Moja druga szwagierka ( marcowka )właśnie w drodze na porodówke... Matko jak ten czas leci!!

e.salamandra z tego co wywnioskowałam, to szwagier będzie brać ślub cywilny, skoro tak szybko wszystko załatwili. Do kościelnego to chyba więcej przygotowań. Chociaż pisałaś o chrzcinach, więc to chyba jednak kościelny. Przecież mogliby naprawdę wybrać termin późniejszy, a nie biedną ciężarną dodatkowo stresować. Kurcze, ale ludzie czasami są samolubni![]()
Daj znać jak się ta sprawa rozwiąże.

cos ostatnio nas tu spamujaLubisz grać w totolotka? Zagraj na 123konkurs.pl - darmowe konkursy, nagrody, wygrywaj cenne nagrody, okazje, loterie, loteria i wybieraj cenne nagrody, między innymi aparaty cyfrowe, laptopy czy doładowania telefonów.

na szczescie sa tu mamy, ktore potrafia doradzic czego ile i za ile:-) oczywiscie czekam na relacje;-)a ja na 5 kwietnia ale to tez wielkanocja też :-)
Byl tam caly czas, ale jakos zupelnie nie zwracalam na niego uwagi! My czekamy na coreczke, czy to znak, ze ja sie boje, ze jednak urodza sie jajka? ;-);-);-) Pozniej zawolalam M zeby mu pokazac
i w tym czasie dziecko zaczelo siusiac (ten siusiak byl nieproporcjonalnie duzy jak na takiego malucha
), widzialam tylko kilka kropel ale jak spojrzelismy z M na glowke, to jej juz nie bylo widac bo zebralo sie tam mnooooostwo siuskow i dziecko sie w nich prawie utopilo
szybko go podnioslam i odwrocilam do gory nogami, bo nie oddychal, ale po chwili znowu zaczal oddychac... I jak tu sie wyspac jak sie takie glupoty snia? 
Tak w ogole to ten sen rozbudzil we mnie wielka chec zeby mala juz z nami byla - ale tez wzmogl strach pod tytulem 'jak to bedzie za pol roku, rok, 10 lat...'