Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
p.s
u nas dziś piękna pogoda- jak jutro też tak będzie nie odmówie sobie spaceru nad morze:-)/QUOTE]
Zazdroszczę;-)
ja tez...ciagle cos nowego i wiecznie bole...Ja w zeszlym tygodniu wykonalam ostatnia jazde. Teraz po pierwsze sama czuje ze juz nie powinnam ryzykowac jezdzic sama samochodem, a po drugie Ł juz by mi nie dalz obawy ze cos moze sie stac
ja caly czas jezdze samochodem, ale zaczyna mi byc jakos niewygodnie przy wysiadaniu...
Wogole powiem Wam ze jestem troche zniesmaczona ta koncowka ciazy,...
lo matkoLaska na lutówkach urodziła dziecko 56 cm i 5260g, poród SN....to dopiero szacun
![]()

moja kolezanka tez to miala i to samo mowila co ty, nie ma nic gorszego...Katik
jeszczed nie doświadczyłas przyjemności pod tytułem: "masaż szyjki macicy" ja mialam tego od cholery robione bo sie nei chciala rozwierac i ryczalam przy tym tak ze skurcze to pikus
ja bede korzystala, tylko u nas troche inaczej to wyglada niz w polsce...byla juz o tym gadka na innym watku, forget-me-not wiem ze sie zdecydowala ale teraz jest w szpitalu to duzo ci nie pomoze, ale mozesz sobie poczytac na czym staneloMam jeszcze takie pytanie, czy któraś z Was korzystała bądź będzie korzystała z banku krwi pępowinowej??
Nic z tych rzeczy. Wydaje mi się bardzo drogo w porównaniu z wczasami zagranicznymi, bo to w końcu nasze polskie morze, pogoda nie jest pewna, morze jednak zimne no i właśnie naszym domom wczasowym daleko do ośrodków europejskich. Decyzje nie ukrywam podjęłam tylko ze względu na zachwalane aspekty zdrowotne. Mam nadzieje, że się miło zaskoczę w tym roku.Zależy gdzie chcesz jechać... tam gdzie my nie płaciliśmy aż tak dużo...ale też nie jest to kurort znany powszechnie, tylko wioska nas samiusieńkim możem...atrakcji dla dzieci jest sporo a plaża b. blisko czysta i szeroka
Ale nie powiem ma swoje uroki- a już najbardziej wieczorne siedzenie z ukochaną ekipą na piasku , zimny redsik albo szalone tańce w copacabanie albo tropikalnej wyspie....w tym roku się ukróci -ale nadrobimy innym razem
:-) Jeszcze tylko teraz siedzę z peelingiem na buzi. Ale mi super :-) Takie domowe spa.
Swoją drogą niezły sku... z tego kierowcy
... spotkała mnie ta 'przyjemność'
Ponieważ mózg ma tę cudowną właściwość, że wypiera nieprzyjemne wspomnienia, to staram się o tym nie pamiętać, ale drugi raz bym nie chciała 
A zaraz wypad na miasto.
bo przez cała noc oka nie zmrużyłam:-

ale w nagrodę kupię sobie loda