Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzień dobry![]()
Dagsila piekny ten Twój suwak.... tylko wypatrywać)))
tak jak pisałam dziś mam wizyte u gin zobaczymy co tam się z nami dzieje,
zaraz spadam zrobić cos do zamkania i wracam dalej czytac produkcje .... bo tu u nas to trzeba non stop siedzieć i czytac by nie miec zaległosci![]()
.
albo na tą pełnie:-).
.o któej masz wizyte?
czekamy na info

Wcześniej się śmiała jak rzeczy dla Małej szykowałam, pościel zamawiałam itd. itp, że przecież jeszcze czas. A teraz takie hasło do mnie
. Zmotywował mnie, postanowiłam dzisiaj najpóźniej jutro kupić te mega podpaski i podkłady poporodowe i co tam mi jeszcze brakuje i w jednym miejscu naszykować.o prosze nei wiedzialamKfiatuszek, jakby Tymus sie dzisiaj urodzil to mialby urodziny i imieniny jednego dnia :-)
doskonale Cię rozumiemBry
Dagsilka...gratuluje 39 tc....no to juz finisz. Moj Borysek się nie spieszy jak widac, widocznie dobrze mu w srodku. Gorzej ze mną, bylam wczoraj z córcią i mężem na spacerku, bo ile mozna w domu siedziec. Córcia zaliczyła rowerek i plac zabaw, a ja tak się kulałam za nimi
. Jak wróciłam to mnie każda częśc ciała bolała. Taka jestem niedołężna,że już dostaje q***cy...wrrrrr. Poza tym tyle babeczek z wózkami wczoraj wyległo i tak im zazdrosciłam ,że mogą na spacerki chodzic osobno, a nie dzwigac ciężary przed sobą
. No, ale cóz ja moge zrobic....nic tylko czekac..